Sigourney Weaver Declară Că James Cameron, Va Filma Trei Continuări AVATAR, Simultan

Conform actriţei Sigourney Weaver, Avatar va avea parte de trei continuări ce vor fi filmate simultan începând din această toamnă.
Deşi 20th Century Fox ne-a asigurat că următorul filmul al lui James Cameron după Avatar ar fi o continuare la filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, regizorul nu s-a prea grăbit până acum.

După ce Cameron a fost ocupat cu o scufundare în cel mai adânc punct de sub ape pe care a şi documentat-o şi pe care o vom vedea în documentarul 3D Deepest Challenge, se pare că în cele din urmă regizorul se pregăteşte totuşi pentru a reveni pe Pandora.
Anterior am auzit că Cameron ar filma probabil, Avatar 2 şi 3, în acelaşi timp şi ultimele ştiri spuneau că regizorul este în perioada de post producţie pentru continuările Avatar, cu care are de gând să continue pe o perioadă destul de lungă.
În acelaşi timp, Cameron a aruncat în interviuri şi primele cuvânte despre un posibil Avatar 4, iar acum Sigourney Weaver susţine că regizorul va filma toate cele trei continuări Avatar, simultan şi în paralel.
Roger Friedman i-a luat un interviu recent actriţei Sigourney Weaver, care a declarat că cele trei continuări Avatar sunt gata să înceapă producţia în viitorul apropiat.

Se pare că actriţa are o piesă de teatru de Christopher Durang în care joacă la Lincoln Center, după care va intra direct în producţia pentru Avatar 2, 3 şi 4, cu James Cameron.
Da, aţi citi bine, 2, 3 şi 4, trei continuări ale lumii albastre în 3D ce vor fi filmate toate în acelaşi timp.
Weaver spune că nu are nici o idee cât de mult vor dura toate acestea, sau cum se va lucra la cele trei continuări.
Având în vedere că tehnologia implicată în procesul de creaţie este destul de costisitoare şi greoaie, filmarea simultană a 3 continuări are sens.
Cameron nu trebuie să aştepte pentru decorurile ce urmează să fie construite sau pentru locaţii noi de fiecare dată, el doar pune acele costume inovatoare pe actorii şi filmează cât pentru trei filme deodată.
Atunci când au fost anunţate filmele Avatar 2 şi 3, aveau date de lansare stabilite pentru Decembrie 2014 şi 2015.

Dar luând în considerare că lui Cameron i-a luat ceva timp să termine scenariile, producătorul Jon Landau a recunoscut recent că probabil filmele vor fi întârziate şi vor avea nevoie de alte date de lansare.
Iar faptul că Cameron a întârziat mult producţia pentru aceste continuări, el fiind totuşi omul din spatele unor filme cu încasări uluitoare, nu îi deranjează pe cei de la studiourile Fox, care nu prea au nimic de comentat.
Bazându-ne pe programul de postproducţie a primului film, în cazul în care Cameron într-adevăr începe filmările în această toamnă am putut vedea filmul Avatar 2 undeva la sfârşitul anului 2015.

Nu există nici o ştire concretă despre ce actorii vor reveni în distribuţie, dar Cameron a vorbit anterior despre dorinţa sa de a explora locaţii subacvatice ale Pandorei în filmele ulterioare.
Oricare ar fi complotul din poveste, se pare că va trebui să aşteptăm ceva vreme pentru a vedea ce se mai întâmplă pe Pandora.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.