Trailer Internaţional Nou Pentru Comedia The Watch Cu Ben Stiller, Vince Vaughn şi Jonah Hill.

The Watch, comedia ce se numea anterior Neighbourhood Watch şi ce-i are în rolurile principale pe Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill şi Richard Ayoadeb are un nou trailer internaţional plin de umor.

Doar cu o lună înainte de premieră, cei de la Fox aproape au uitat de comedia regizorului Akiva Schaffer, The Watch, care a primit doar un teaser trailer şi un poster destul de slăbuţ într-o campanie publicitară ce încă poate să ridice valoarea comediei.
Un nou trailer internaţional a ajuns on-line şi este până acum unul din cele mai bune materiale promoţionale pentru această comedie ce merită puţin mai multă promovare.
Filmul se concentrează asupra unui grup de bărbaţi care se adună pentru a forma o poteră de cartier, ca o scuză pentru a scăpa de monotonia rutinei de zi cu zi.

Dar când vor descoperi accidental că oraşul lor a devenit plin de extratereştrii deghizaţi în oameni obişnuiţi, nu au de ales şi trebuie să îşi ia rolul în serios, pentru a salva cartierul şi chiar lumea de la exterminare totală.
Oricât de serios ar suna sinopsisul filmului, acesta nu este nimic mai mult decât o subtilitate pentru o comedie plină de umor, o comedie ce se trage dintr-o idee venită din mintea lui Seth Rogen, cel care este şi co-scenarist al filmului.

Cu o distribuţie de excepţie, comedia The Watch este regizată de Akiva Schaffer (Saturday Night Live) şi îl are ca producător pe Shawn Levy (Night At The Museum, Real Steel).
Ben Stiller, Vince Vaughn, Jonah Hill şi Richard Ayoadeb vor ajunge să vâneze extratereştri în stilul lor propriu, începând cu data de 27 Iulie în cinematografele din întreaga lume.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.