Transformers 4 Are Distribuţie Nouă, Un Buget Mai Mic Şi Nu Este Un Reboot

Contrar tuturor speculaţilor, Michael Bay declară că Transformers 4 nu este un reboot, ci doar o continuare a evenimentelor din filmele anterioare, cu un buget redus semnificativ.
Lansarea unui parc tematic Transformers: Ride – 3D, la Universal Studios Park, l-a pus pe regizorul Michael Bay faţă în faţă cu presa, care nu a ezitat să îl bombardeze pe regizor cu întrebări despre viitorul film Transformers 4.

Conform ultimelor zvonuri, regizorul are în vedere un act de deschidere al unei poveşti noi, probabil o nouă trilogie.
Distribuţia umană va fi în mare parte înlocuita cu feţe noi, vor fi noi modele de roboţi Transformers şi filmul cu numărul 4 va marca ultimul film al regizorului Bay în această franciză, deoarece conform oficialilor de la studio, noi candidaţi vor fi aduşi la cârma viitoarelor filme.
Într-unul din interviurile acordate de Bay, el a subliniat, că terminologia „reboot”, asociată cu al patrulea film, nu are nimic de a face cu Transformers 4:
-„Nu este un reboot… Ăsta este un cuvânt greşit. Nu vreau să spun „reboot”, pentru că atunci oamenii vor crede că vom face, de exemplu un film „Spider-Man” şi pornim de la început. Noi nu vrem asta. Luăm povestea pe care aţi văzut-o în trei filme deja şi îi vom da o direcţie nouă.”

După spusele regizorului, acea nouă direcţie ar putea fi mai multă acţiune în spaţiu, ceva ce fanii hardcore Transformers doresc de multă vreme:
-„Spaţiu pare următoarea direcţie logică, nu-i aşa? Aş vrea să mut acţiunea de pe planetă în spaţiu, dar nu vreau să o dau prea mult pe partea SF. Încă vreau să păstrez acţiunea pe Pământ.”
Multor fani Transformers le-ar place să vadă noi filme ce explorează planeta Cybertron.
Din păcate, din punct de vedere financiar, ajungând cu acţiunea în spaţiu, producţia filmelor Transformers ar trebui să se bazeze aproape în totalitate pe efectele CGI şi ar fi mult prea costisitor.
De asemenea Michael Bay a făcut clar faptul că rapoartele anterioare despre înlocuirea distribuţiei, chiar şi a rolului principal, sunt corecte şi că noi actori vor fi aduşi la bord:
-„Este o distribuţie nouă… Vom trece la ceva diferit.”

Regizorul nu a dezvăluit deocamdată nimic despre noua distribuţie, dar ca un punct final de interes, se pare că Transformers 4, nu va avea bugetul la fel de mare ca Transformers: Dark Of The Moon.
Potrivit spuselor lui Bay, studioul a redus consistent bugetul de producţie.
Vom vedea dacă această reducere de buget va afecta filmul imediat ce procesul de producţie va începe.
Cel puţin nu vom mai avea de-a face cu aventurile lui Sam Witwicky, problemele lui amoroase şi femeile prea perfecte.

Transformers 4 Fan Made Poster

Filmat cu o distribuţie nouă şi cu un ton mai întunecat, mult mai grav, Transformers 4 ar putea stârni interesul şi altor fani, decât cei de până acum.
Producţia pentru Transformers 4 este pe cale să înceapă, aşa că pregătiţi-vă pentru actualizări dese despre filmări, concepte, distribuţie şi probabil un sinopsis oficial cât de curând.
Transformers 4 va ajunge în cinematografe începând cu data de 27 Iunie 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.