Wanted 2: Regizorul Timur Bekmambetov Declară Că Va Continua Povestea Caracterului Principal.

După o lungă tăcere, regizorul Timur Bekmambetov spune că are un scenariu potrivit pentru o continuare a filmului de acţiune din 2008, Wanted.
După ce a petrecut aproximativ trei ani într-o aşa zisă dezvoltare, Wanted 2 a primit un impuls în direcţia corectă, toamna trecută, când Universal a numit oficial scenariştii primului film la cârma productiei şi s-a dat undă verde pentru începerea lucrului la un proiect de scenariu pentru continuarea primului film.

Detalii timpurii despre subiectul noului film, includeau un salt înainte în timp, unde multe din caracterele şi complotul original din primul film au dispărut şi în care iniţial, caracterul interpretat de Angelina Jolie este în mod miraculos încă în viaţa.
Toate astea până când decizia actriţei Angelina Jolie de a părăsi proiectul, i-a determinat pe oficiali, să o scoată de tot pe actriţă din planurile viitoarei producţii şi s-a hotărât re-scrierea scenariului.
De atunci şi până acum, nu s-a mai auzit nimic despre Wanted 2.

Dar iată că astăzi, regizorul Timur Bekmambetov a oferit o actualizare a proiectului, discutând despre Wanted 2 la o conferinţă de presă pentru lansarea filmului Abraham Lincoln: Vampire Hunter.
Vorbind de lista distribuţiei, Bekmambetov a declarat că mulţi din actori implicaţi în filmul original au vrut să revină în această continuare, dar că având în vedere dispariţia multora dintre ei la finalul pimului film, regizorul încă nu e sigur cine va face parte din noua distribuţie.
-„Un lucru de necrezut s-a întâmplat acum trei săptămâni”, a spus Bekmambetov.
-„Pentru că am stagnat atâta vreme şi nu ştiam exact cum să continuăm următorul film, deoarece multe personaje au decedat la final, cu trei săptămâni în urmă am venit cu o idee măreaţă. Imediat toată lumea s-a îndrăgostit de ea. Acum cred că suntem pe drumul cel bun. Chiar în acest moment scenariştii lucrează intens la o poveste care va fi destul de şocantă pentru toată lumea, dar ce îl are în centru complotului pe acelaşi Wesley Gibson. „

Bekmambetov nu a intrat mai adânc în alte detalii cu privire la această „idee măreaţă”, de care „toată lumea s-a îndrăgostit”, dar a declarat că povestea personajului lui James McAvoy, Wesley Gibson va fi una ce va conţine urmări din filmul anterior, multă acţiune stilizată şi un final ce va lăsa pe toată lumea cu gura căscată.
„Povestea se învârte în jurul aceluiaşi caracter, aceeaşi mitologie, doar că de data asta el are o mai mare poftă de acţiune.” a mai spus Bekmambetov.

Vă vom ţine la curent cu toate ştirile despre Wanted 2, deoarece suntem sigur că odată ce va termina cu turneul de promovare pentru Abraham Lincoln: Vampire Hunter, ce va avea premiera în România pe 22 Iunie, regizorul Bekmambetov va reveni cu mai multe detalii despre această continuare.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.