Acţiune Fantastică În Trei Clipuri Noi Pentru Producţia Sci-Fi Total Recall

Noile clipuri pentru Total Recall îţi vor prezenta noi secvenţe de acţiune, interviuri şi scene din spatele camerelor de filmat pentru noua viziune a regizorului Len Wiseman despre un Pământ al viitorului suprapopulat cu peisaje urbane futuriste şi maşini moderne ce plutesc.

Total Recall este un proiect îndrăzneţ, ce vine mai mult ca o reinterpretare modernă a novelei lui Philip K. Dick „We Can Remember It For You Wholesale” şi nu ca un remake în adevăratul sens al cuvântului.
Acum că perioada de agitaţie din divertisment s-a mai potolit şi premiera gigantului The Dark Knight Rises este de domeniul trecutului, lucrurile încep să revină la normal, mai ales că luna August aduce cu ea două filme de acţiune mult aşteptate, Total Recall şi Bourne Legacy.
Noile clipuri pentru sci-fi-ul Total Recall se concentrează pe partea de acţiune a filmului, cu mai multă atenţie acordată distribuţiei şi regizorului Len Wiseman, care are o slăbiciune pentru efectele practice.

Vom putea vedea de asemenea, o explicaţie a secvenţei inovatoare în care Douglas Quaid (Colin Farrell), doboară pe rând toţi membri Poliţiei Federale ce vin să îl captureze, secvenţa filmată cu utilizarea aşa ziselor „Super Sliders”, nişte dispozitive care permit filmarea simultană a unei secvenţe din diferite unghiuri, care mai apoi se îmbina la editare.
Mai puţin original este spectacolul Science-Fiction din Total Recall, inclusiv multiplele explozii, urmăriri cu maşini plutitoare şi fugitivul Colin Farrell, ce se află într-o lume întunecată, metalică şi futuristă, ce ne aminteşte de filmul Minority Report de Steven Spielberg, în care Farrell, a jucat.
Distribuţia şi echipa de producţie au promovat filmul cu multă măiestrie, suficient de bine pentru a se distinge de filmul Total Recall din 1990 cu Arnold Schwarzenegger.

Pe de altă parte, uni cinefilii vor plăti biletul pentru Total Recall, doar pentru a vedea încăierarea dintre Jessica Biel şi Kate Beckinsale.
Din câte se pare, o continuare ar putea fi chiar luată în considerare, ăsta dacă destulă lume se va bucura de acest film sci-fi.
Într-un final, Wiseman şi filmul sci-fi Total Recall par să deţină secretul unui nou blockbuster, aşa încât nouă ne rămâne doar speranţa unui scenariul original, ce a fost co-scris de Mark Bomback, Vanderbilt James şi Kurt Wimmer.

Dacă nu, măcar o vom vedea pe Kate Beckinsale din nou în acţiune, alături de Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel, John Cho, Bill Nighy, Will Yun Lee, Will Yun Lee, Ethan Hawke şi Bryan Cranston.
Total Recall va ajunge în cinematografe începând cu data de 3 August 2012.

2 comentarii

  1. Fantastic ce bine arata, plin de actiune si elemente sf.
    PKD este unul din favoriti mei, sper sa nu fie doar promourile bune.

  2. Mi-a plăcut mult primul film Total Recall. Sunt curioasă ce s-a realizat acum, având în vedere efectele speciale. Trailerul promite un film foarte bun, acţiune de la un cap la altul. O să vedem. Abia aştept

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.