Ascultă 14 Minute Din Coloana Sonoră Pentru Dark Knight Rises Şi Vezi Un Poster Nou

Un nou poster şi un preview al coloanei sonore din The Dark Knight Rises ne încântă cu magia universului Batman creat de regizorul Nolan pentru ultimul film din această profitabilă trilogie.

Dacă incă mai trebuie să vă convingem că ultimul film din trilogia lui Christopher Nolan, The Dark Knight Rises merită văzut, atunci cu siguranţă trebuie să ascultaţi câteva minute din coloana sonoră compusă de Hans Zimmer pentru acest final de capitol al aventurilor lui Batman şi să vedeţi ultimul trailer epic şi fantastic aici.
Secvenţe din coloana sonoră a filmului vin într-un clip continuu şi deşi probabil uni din voi aţi mai auzit unele acorduri şi anterior, acest preview muzical vine odată cu lansarea unui sinopsis mai complet pentru The Dark Knight Rises, pe care cei de la Warner Bros l-au lansat în urmă cu o săptămână şi odată cu lansarea unui nou poster IMAX foarte original.
Noul sinopsis confirmă de altfel şi speculaţiile despre complotul oficial al filmului şi anume faptul că evenimentele din noul film vor avea loc la opt ani distanţă faţă de ultimul film.

Având în vedere că coloana sonoră de la The Dark Knight este una de succes şi a devenit un semn distinctiv pentru această franciză, există deja o mulţime de previziuni despre ce parte a coloanei sonore se potriveşte cu care parte a acţiunii, dar vom lăsa fanii să speculeze şi să decidă asta.
Mai avem doar trei săptămâni până când totul va fi dezvăluit, dar cui nu-i place să visezi cu ochii deschişi?
Posterul IMAX pentru The Dark Knight Rises ce arată fabulos, îl prezintă pe Batman într-o postură de gardian din umbră a cetăţenilor oraşului Gotham care arde într-un haos creat evident de cel pe care îl va înfrunta în această concluzie epică: Bane.
Până acum probabil toată lumea e conştienta de faptul că Nolan a filmat aproape o oră de imagini cu camerele IMAX.
Cei ce au ocazia să vadă filmul în format IMAX ar trebui să profite de ocazie şi să beneficieze de pe urma acestui format ce cu siguranţă va îmbunătăţi vizionarea cadrelor filmate de unul din cei mai buni regizori ai momentului.

Oricum ar fi The Dark Knight Rises este gata să crească starea emoţională pe care filmele anterioare le-au amplificat, asigurând în acelaşi timp un spectacol venerat de fanii care au anticipat acest film mai mulţi ani la rând.
Mai are rost să menţionăm distribuţia fabuloasă din această producţie?
Puteţi vedea ultima aventură a lui Batman începând cu 20 Iulie în cinematografe.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.