The Dark Knight Rises: Un Clip De 14 Minute Ne Explică De Ce Trebuie Să Vedem Filmul

Vezi un clip de aproximativ 14 minute cu interviuri şi imagini noi umitoare din filmul ce aduce finalul epic al trilogiei regizată de Christopher Nolan şi ce îl are în centrul atenţiei pe Batman.

Cu cât ne apropiem mai mult de data premierei mega producţiei The Dark Knight Rises, cu atât mai multe materiale promoţionale vor invada internetul şi asta nu doar datorită faptului că acest mediu virtual este unul propice pentru marketing în ziua de astăzi, ci pentru simplu fapt că orice material promoţional apare pe internet, se răspândeşte global aproape instantaneu.
V-am prezentat o grămadă de ştiri despre această producţie, o tonă de speculaţii despre scenariu, zvonuri, comunicate de presă ce anunţau distribuţia, antagonistii, muzica, începerea filmărilor, primele postere, imagini oficiale, o tonă de imagini neoficiale de pe platourile de filmare, primul trailer oficial, si multe comentarii despre complot, dar nimic nu se compară cu ceea ce veţi vedea mai jos.

Probabil cel mai informativ clip despre mega producţia regizorului ce a reinventat franciza Batman are aproximativ 14 minute şi vine ca o explicaţie mai extinsă pentru cei ce încă nu au înţeles despre ce e vorba în filmul ce încheie trilogia şi chiar vor să vadă cât mai mult posibil din acest anticipat film.
Deci, se va întoarce Batman în panteonul super eroilor în această epică concluzie?
Decizia este mult mai dificilă pentru Bruce Wayne, aşa cum ne explică Christian Bale în noul clip tv special de aproape 14 minute pentru The Dark Knight Rises.
Clipul acoperă mult teren, suficient pentru a vă pregăti pentru cele 2 ore şi 45 de minute pe care filmul le are.
În plus faţă de Christian Bale, în noul clip o să-i mai vedeţi stând de vorbă pe Tom Hardy, Anne Hathaway, Michael Caine, Gary Oldman, Morgan Freeman, Marion Cotillard, Joseph Gordon-Levitt, dar şi regizorul Christopher Nolan şi alţi producători şi membri ai echipei.

Am publicat multe articole despre producţia The Dark Knight Rises, dar acest clip este cu siguranţă sursa cea mai cuprinzătoare de informaţii pe care ar trebui să o vezi înainte de marea lansare din 20 Iulie.
Acest nou clip pentru unul din cele mai aşteptate filme al anului 2012, aduce cu el şi imagini nemaivăzute ce ne dezvăluie o poveste complicată şi un antagonist pe măsura finalului trilogiei regizate de Chritopher Nolan.
The Dark Knight Rises încheie o trilogie de succes regizată de unul din cei mai căutaţi regizori de la Hollywood şi vâlva ce s-a învârtit în jurul acestui proiect a fost şi este una imensă, cu foarte multe laude şi cronici favorabile atât pentru regizor cât şi pentru cei de la Warner Bros.
Momentan nu mai rămân prea multe lucruri de spus şi nimic de văzut ce ar putea să schimbe părerea noastră despre finalul acestei minunate trilogii, mai ales că The Dark Knight Rises este un film de la care aşteptările sunt uriaşe, din punct de vedere critic, financiar şi public şi chiar dacă filmul va face o treabă foarte bună, există o mică teamă de a nu fi considerat o mare dezamăgire.

The Dark Knight Rises regizat de Christopher Nolan, având în distribuţie actori ca Christian Bale, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Morgan Freeman, Gary Oldman, Tom Hardy şi Michael Caine, va ajunge în cinematografe începând cu 20 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.