Dredd 3D În Primul Clip Cu Acţiune Încetinită Şi Brutală

Urmăreşte primul clip din filmul sci-fi Dredd ce îl aduce pe Karl Urban în rolul unui judecător nemilos ce execută sentinţele pe loc, într-un mod violent şi stilizat.

Mintea inventivă a scenaristului Alex Garland şi a regizorul Pete Travis aduce la viaţă un film futurist neo-noir, cu uimitoare secvenţe lente şi acţiune rapidă, ce îl are în centrul atenţiei pe Judge Dredd, caracterul celebru al benzilor de desene animate concepute de John Wagner şi Carlos Ezquerra.
Povestea lui Dredd are loc într-un posibil viitor, pe un Pământ care a trecut printr-un război atomic, unde supravieţuitorii trăiesc în oraşe gigant, care protejează cetăţenii de pământul blestemat, un deşert radioactiv populat de mutanţi.
Trailerul începe prin a schiţa o nouă epidemie ce afectează super oraşul Mega-City One: o dependentă de droguri care afectează percepţia realităţii numit Slo-Mo, ce are producţia şi furnizarea controlată în întregime de personajul Ma-Ma (Lena Headey).

Singura forţă în stare să ţină piept infractorilor în Mega City One sunt poliţiştii urbani numiţi „judecători”, care posedă competenţe combinate de judecător, juriu şi călău instantaneu.
În timpul unei zile normale la locul de muncă, Dredd primeşte sarcina de a instrui şi de a evalua un nou recrut cu puternice abilităţi psihice, datorate unei mutaţii genetice pe nume Cassandra Anderson (Olivia Thirlby).
În timp ce în San Diego, la convenţia Comic-Con 2012, standul pentru filmul Dredd este găzduit şi de starul Karl Urban, producţia a lansat un clip cu aproximativ un minut de imagini noi, încetinite la extrem, ce ne arată cât de brutală va fi acţiunea filmului ce se desfăşoară într-un viitor îndepărtat unde populaţia planetei se confruntă cu un drog puternic ce dă senzaţia de încetinire a timpului.

Ultimele recenzii ale filmului spun că regizorul Pete Travis este 100% un adept al peliculelor cu restricţii şi ne demonstrează asta în câteva secvenţe pline de violenţă incredibilă stilizată în acest nou clip, pe care se pare că o veţi putea admira pe parcursul întregului film.
Acest film nu ar putea fi mai diferit faţă de cel cu Sylvester Stallone şi credem că fanii benzilor desenate cu Judecătorul Dredd vor fi încântaţi de această abordare a universului futurist şi plin de violenţă.
Ceilalţi, pregătiţi-vă pentru o porţie crudă de violenţă stilizată.

Deşi cei mai mulţi dintre noi, nu au fost suficient de norocoşi pentru a prinde proiecţia filmului complet la Comic-Con, aveţi şansa de a câştiga o excursie la Londra pentru a vedea proiecţia de la premiera filmului.
Mai multe detalii puteţi găsi la JudgementIsComing.com.
Regizat de Pete Travis, filmul va ajunge pe ecrane începând cu data de 7 Septembrie 2012.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.