The Expendables 2: Stallone Împuşcă Inamici Cu Mâna Goală În Noul Clip Tv

Primul clip Tv scurt pentru The Expendables 2 a apărut online şi are secvenţe de acţiune intense cu Sylvester Stallone, Jason Statham şi lunestistul Liam Hemsworth.

Fani filmelor de acţiune, care credeau că NU vor ajunge vreodată să vadă toate aceste nume ale unor staruri de acţiune pe un singur afiş, ar trebui să fie bucuroşi de apropierea datei de lansare a filmului The Expendables 2 pe marile ecrane, un film ce deja încearcă să fure faima şi celor mai cunoscute filme de acţiune existente vreodată.
Atmosfera şi maniera în care este prezentată producţia în toate promovările prezentate până acum, vorbeşte de la sine şi ne demonstrează încă odată că nu va conta atât de mult complotul, ci doar faptul că distribuţia este una de milioane, cu nume pe care oricine le recunoaşte la prima vedere.

Diferit faţă de trailerele anterioare, noul clip ne prezintă aproximativ un minut de acţiune din film, astfel încât să vă puteţi da seama de tonul pe care filmul de super-actiune îl aduce pe marele ecran, mai ales că îmbină secvenţe de acţiune pură, fără efecte CGI, cu un umor ce te face să crezi că relaţia dintre personajele lui Stallone şi Statham este una de lungă durată şi de încredere.
În afară de secvenţa de final al clipului, în care Liam Hemsworth îi salvează pe cei doi, mai vedem şi cadre specifice unui film de acţiune ce se vrea plin de testosteron, multe gloanţe trase şi explozii pe măsură.

Eroi primului film The Expendables, se reunesc atunci când Dl. Church (Bruce Willis) apelează la echipa de Eroi pentru o misiune aparent uşoară.
Scopul misiunii pare a fi floare la ureche pentru Barney şi gruparea sa de mercenari de clasă veche.
Dar când lucrurile merg prost şi unul dintre ei este ucis cu brutalitate, Eroii De Sacrificiu sunt îndatoraţi să îşi facă dreptate pe teritorii ostile, unde şansele nu sunt de partea lor.
Puşi pe răzbunare, membrii echipei se înverşunează să lupte cu toţi inamicii întâlniţi.

Nu trebuie să mai spunem că The expendables 2 se propulsează în campania publicitară din inerţie doar datorită reputaţiei de care se bucură numele starurilor din distribuţie: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Chuck Norris, Terry Crews, Randy Couture, Liam Hemsworth, Jean-Claude Van Damme, Bruce Willis şi Arnold Schwarzenegger.
Simon West regizează The Expendables 2, cu un scenariu scris de Stallone, David Agosto, Ken Kaufman şi Wenk Richard şi veţi putea vedea explozivul film în cinematografe începând cu data de 17 August 2012.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.