Finding Nemo 2 Va Fi Regizat De Andrew Stanton Şi Produs De Pixar

După eşecul financiar cu producţia John Carter, regizorul Andrew Stanton revine la Pixar pentru a dezvolta următorul său proiect animat: Finding Nemo 2.

Regizorul Andrew Stanton stă în spatele unora dintre cele mai bune filme animate din repertoriul celor de la Pixar, iar acest lucru spune multe despre talentul regizorului şi despre relaţia sa cu studioul mai sus amintit.
El a co-scris scenarii pentru Toy Story 1, 2,3, Monsters Inc şi a scris şi regizat magnificul Finding Nemo şi Wall-E.
Stanton a realizat primul lui film live-action, cu care a debutat la începutul acestui an, subapreciatul sci-fi epic John Carter, iar acum se pare că se va întoarce din nou la animaţie alături de studioul Pixar, pentru următor său film: Finding Nemo 2.
Ştirile spun că ieri, Andrew Stanton a ajuns oficial la bordul noului film animat Finding Nemo 2, cu un concept pe care l-a pregătit îndelung şi cu care aparent Studioul este de acord.
Din câte se pare Victoria Krouse a scris scenariul, având-o alături pe Lindsey Collins în calitate de producător al filmului, ea fiind şi coproducătoarea lui Wall-E şi John Carter.

Momentan, proiectul are in o dată de lansare stabilită pentru anul 2016, dar încă nu este oficial nimic confirmat.
Ţinând cont că s-au auzit zvonuri despre o posibilă continuare Finding Nemo încă de acum trei, patru ani, sperăm din suflet că Stanton va găsi inspiraţia necesară şi va aduce ideii interesante pentru personajele din Finding Nemo 2.
Este demn de remarcat faptul că Finding Nemo rămâne al doilea film al celor de la Pixar, cu cele mai mari încasări din toate timpurile, astfel încât cei de la Disney sunt probabil mai mult decât fericiţi de a avea o continuare activă pentru Nemo în dezvoltare.
Mai mult decât atât, ultimele ştiri spun că Stanton ar fi condiţionat regia pentru Finding Nemo 2 şi va realiza acest lucru doar dacă Disney îi va da o altă şansă regizorului de a conduce un nou film live-action.

Deoarece dezvoltarea unui film animat la Pixar, durează ani de zile, Stanton s-ar putea concentra probabil pe Finding Nemo 2, pentru moment, ca mai apoi să treacă la următorul său film live-action, despre care deocamdată nu se ştie absolut nimic.
Deşi primul său film John Carter, a devenit celebru datorită faptului că a fost un eşec financiar, artistic vorbind filmul a fost departe de a fi un eşec total. (citeste recenzia noastra aici)
Stanton şi-a pus inima şi sufletul în ecranizarea romanului lui Edgar Rice Burroughs şi pasiunea sa pentru materialul sursă l-a determinat să facă din acest film un ţel personal.
Cu toate astea, putem spune că John Carter este un spectacol vizual minunat.
Este păcat că multă lume nu a ştiut de ecranizarea acestui film şi este mai mult decât păcat că nu vom vedea cele două continuări John Carter, pe care Stanton şi coscenaristul Michael Chabon le-au pregătit.

Finding Nemo 2 nu este chiar un premiu de consolare teribil şi cu Stanton la cârma procesului creativ, putem fi siguri că vom primi o poveste subacvatică minunată.
Fani filmelor de animaţie Pixar, vor avea şansa să vadă filmul original Finding Nemo pe marele ecrane din nou, în 3D, începând din 14 Septembrie.

3 comentarii

  1. Mie mi-a placut si John Carter, chiar mult de tot.
    Are un feeling special, de sci-fi cu valoare.
    Totusi, povestea din Finding Nemo a fost fantastica, sper ca si asta al doilea va fi la fel sau mai bun.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.