Imagini Fantastice În Noul Video Pentru The Hobbit: An Unexpected Journey

Noi imagini din The Hobbit: An Unexpected Journey sunt prezentate în noul videoblog, ce ne prezintă un uimitor preview al decorurilor şi călătoria distribuţiei şi a regizorului Peter Jackson la convenţia Comic-Con.

Videoblogul nou al regizorului Peter Jackson pentru producţia The Hobbit: An Unexpected Journey a fost lansat astăzi şi pe lângă faptul că este destul de lung şi plin de imagini noi, videoul este unul din cele mai bune de până acum.
În filmuleţ puteţi vedea chiar şi momente frumoase de la convenţia Comic-Con şi de la panoul de prezentare pentru filmul The Hobbit: An Unexpected Journey, unde Peter Jackson a lansat un video blog nou, care se concentrează pe ultimele zile ale filmărilor şi care este ataşat acestui nou video log.
Videoblogul este acum disponibil pentru publicul larg, împreună cu câteva imagini noi ce documentează călătoria lui Peter Jackson la convenţia Comic-Con şi experienţa celor prezenţi acolo.

Este un cadou frumos pentru cei care nu au putut să fie prezenţi la San Diego şi-l ne aduce imagini din spatele scenei.
O parte a video blog-ului The Hobbit: An Unexpected Journey ne oferă câteva imagini noi cu scenografia oraşului Dale, casa lui Beorn, precum şi primele imagini din film cu actori Sylvester McCoy ca Radagast The Brown şi Barry Humphries ca Gorkin Regele Goblin.
The Hobbit: An Unexpected Journey, urmează aventura personajului Bilbo Baggins, care este prins într-o călătorie epică ce are ca ţel recuperarea Regatul Pierdut Al Dwarfilor, Erebor, care a fost cu mult timp în urmă cucerit de dragonul Smaug.

Abordat din senin de Gandalf The Gray, Bilbo se găseşte dintr-o dată în compania a treisprezece pitici conduşi de legendarul războinic Thorin Oakenshield.
Călătoria legendară îi va purta prin locuri înşelătoare pline de goblini şi orcii, wargi şi păienjeni gigant, shapeshifters şi vrăjitori.
Deşi ţinta lor principală se află la est, în pustietăţile Muntelui Singuratic, ei trebuie să scape mai întâi de tunelurile oraşului subteran, plin de Goblini, acolo unde Bilbo întâlneşte creatura care va schimba viaţa tuturor pentru totdeauna… Gollum.
Aici, singur cu Gollum, pe malul unui lac subteran, Bilbo Baggins descoperă noi semnificaţii pentru cuvintele viclenie şi curaj, dar şi inelul puterii ce deţine calităţi neaşteptate şi utile.

Un inel simplu, care este legat de soarta tuturor vieţuitoarelor din Pământul De Mijloc, în moduri în care Bilbo nici nu îşi imaginează.
Peter Jackson şi echipa sa, au folosit pentru filmele The Hobbit acelaşi stil folosit şi pentru trilogia Lord Of The Rings, filmarea simultană a două scenarii, folosindu-se de absolut toate mijloacele necesare şi disponibile pentru a filma şi termina amândouă filmele simultan.

Prima parte a aventurilor intitulată The Hobbit: An Unexpected Journey va fi lansată pe 14 Decembrie 2012, iar partea a doua, The Hobbit: There And Back Again va ajunge în cinematografe pe 13 Decembrie 2013.

3 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.