Jessica Biel Va Fi Viper În Sequel-ul Wolverine Ce Începe Filmările Luna Viitoare

Continuarea titlului original X-Men Origins despre personajul popular Wolverine, va începe filmările luna viitoare şi aduce în poveste un personaj controversat ce va fi interpretat de Jessica Biel.

După ce o mulţime de roluri ce au fost recent distribuite unor actori japonezi, Jessica Biel a devenit cea mai nou achiziţie ce i se alătura lui Hugh Jackman în producţia Wolverine.
Din câte se pare, primele informaţii spun că Jessica Biel, va juca rolul Viper, personaj care este foarte familiar fanilor de benzi desenate.
Cunoscut sub numele de Madame Hydra, Viper a fost un duşman de temut atât pentru The Avengers cât şi pentru mutanţii  X-Men, ea fiind un caracter ce avea un rank important în organizaţia Hydra, acum fiind credincioasă Samurailor De Argint, fapt care o va integra foarte frumos în sequel-ul Wolverine, ce se desfăşoară undeva în Japonia.

Fără abilităţi supernaturale, Viper este o luptătoare rezistentă ce mânuieşte sabia cu măiestrie şi posedă o seamă de arme experimentale, fiind expertă în artele marţiale şi tactica strategiei de luptă.
Cunoscută ca fiind un personaj perfid, loialitatea lui Viper a fost întotdeauna pusă la îndoială, oferindu-i o dualitate ciudată ce face din ea un personaj la fel de instabil ca celebra Catwoman.
Viper, sau Madame Hydra, este de origine est europeană, iar asocierea cu personajul Wolverine este complexă, implicând o căsătorie forţată, prin şantaj, răni moartale şi chiar ataşament emoţional real.
Wolverine (Hugh Jackman) se va întâlni cu anti eroina noastră în Japonia, acest lucru oferind complotului nu numai etalarea unor băieţi răi incredibil de interesanţi, dar şi un back story spectaculos, acest lucru fiind o modalitate uşoară de a distinge noul sequel de povestea din X-Men Origins: Wolverine.

Hugh Jackman şi regizorul James Mangold, au comparat anterior sequelul cu un film western cum ar fi The Outlaw Josey Wales, făcând aluzie la faptul că sequelul Wolverine va avea un complot şi o calitate independentă faţă de orice material anterior legat de această franciză.
Wolferine nu ar fi prima apariţie a lui Jessica Biel într-o proprietate Marvel, ea jucând alături de Ryan Reynolds în Blade: Trinity.
Şi iată că după o serie de întârzieri, continuarea Wolverine se pregăteşte să înceapă filmările în luna august, în Australia şi Japonia fiind programat să ajungă pe marele ecran începând cu data de 26 Iulie 2013.

Pe Jessica Biel o mai puteţi vedea în cinematografe din 10 August, alături de Colin Farrell şi Kate Bekinsale în remake-ul Total Recall, ca mai apoi să apară în filmul mistery-horror The Tall Man.

5 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.