Michael Fassbender Va Produce Şi Va Juca În Filmul Assassins Creed

Michael Fassbender va juca şi va produce o versiune a unui film adaptat după seria de jocuri uimitor de populare, Assassin’s Creed.
Într-o ştire aproape surprinzător, Variety spune astăzi că compania lui Michael Fassbender, DMC Film va co-produce adaptarea celebrului joc video Assassins Creed împreună cu Ubisoft Motion Pictures, iar actorul este chiar în discuţii de a prelua controlul rolului principal din această aşteptată adaptare.

Assasins Creed este cel mai recent proiect preluat de către Sony, alături de adaptarea jocului video Uncharted, al cărui scenariu este complet refăcut de către scenaristul şi regizorul David O. Russell ataşat acestui proiect.
Vă spuneam încă de anul trecut că editorul şi dezvoltatorul francez de jocuri video Ubisoft, responsabil pentru jocul Assassin’s Creed s-a pregătit pentru a intra în lumea filmelor de lung metraj şi că Sony Pictures a preluat toate drepturile de ecranizare pentru celebrul joc şi iată că proiectul ce încântă mulţi fani ajunge să devină realitate şi merge mai departe.
Assassin’s Creed este fără îndoială titlul potrivit pentru a face un salt imens pe marele ecran, având la bază povestea sa unică şi multe elemente ale genului science-fiction, iar cu un actor ca Fassbender, cu siguranţă adaptarea va face ceva vâlvă în rândul fanilor şi nu numai.

Jocul Assassin’s Creed este bazat pe ideea unui ordin secret de asasini care operează în secolele trecute, dar care are evenimente ce sunt încadrate şi într-un context SF, având în prim plan un barman pe nume Miles Desmond, care este capturat de o societate secretă numită Abstergo Industries, varianta modernă a Cavalerilor Templieri şi dus la o locaţie secretă unde este supus unor teste cu un dispozitiv numit Animus.
Acest dispozitiv este capabil să extragă amintiri din codul genetic, iar Desmond este pus să retrăiască amintirile strămoşului său Altaïr din secolul 12, un asasin din timpul cruciadelor şi a lui Ezio Auditore da Firenze, un asasin din Italia Renascentistă perioadă sfârşitului de secol 15, care au intrat în contact cu nişte artefacte antice puternice ale căror locaţie Desmond trebuie să o găsească.

Având în vedere că jocurile de acţiune din această serie amestecă premize istorice cu călătoria în timp, un tratament pentru marele ecran nu a fost pusă niciodată la îndoială şi cu mai multe jocuri deja lansate, acest lucru vine cu ştampila: „potenţial de franciză”.
Fassbender a avut un succes incredibil în ultima vreme, cu apariţii în cinci filme în 2011, Prometheus din această vară şi viitorul film al lui Ridley Scott, The Counselor.
Există de asemenea continuarea producţiei X-Men: First Class ce îl va ţine ocupat.

Dar este Assassin’s Creed o mişcare înţeleaptă pentru Fassbender?
Dacă e să privim în trecut, adaptările de jocuri video nu sunt prea bine primite, dar luând în considerare şi implicarea lui Michael Fassbender, de această dată s-ar putea să iasă ceva bun.
Un singur lucru vă putem spune sigur, nu vă aşteptaţi să vedeţi această adaptare înainte de anul 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.