Primul Trailer Pentru Minunata Adaptare Life OF Pi De Ang Lee

Primul trailer pentru adaptarea romanului The Lif Of Pi, regizat de Ang Lee, arată uimitor de bine şi promite o călătorie fantastică în lumea vizuală concepută de premiatul regizor.

O adaptare după romanul scris de Yann Martel, Viaţa Lui Pi, se află în dezvoltare de ani de zile, iar realizarea cinematografică a acestuia fost iminentă.
Ang Lee (Brokeback Mountain) a fost cooptat pentru a conduce adaptarea romanului în 2010 şi cu un buget alocat de 70 milioane dolari şi alături de producătorul Elizabeth Gabler, era vizată o lansare a filmului pentru luna August 2012.
Se pare că regizorul s-a pripit în a subaprecia romanul scris de Yann Martel şi s-a grăbit cu speculaţiile despre lansarea filmului.
Stabilit a fi lansat în România în Decembrie anul acesta, The Lif Of Pi spune povestea unui băiat pe nume Pi, interpretat de Suraj Sharma, care rămâne blocat pe mare, pentru 227 de zile, alături de un tigru bengalez pe nume Richard Parker, o hienă, o zebră şi un urangutan.

Ca întotdeauna, luna Decembrie de anul acesta este foarte aglomerată cu super producţii şi The Life Of Pi va avea de luat în considerare o competiţie acerbă alături de filme ca: Les Miserables, The Hobbit, filmul premiatei regizoare Kathryn Bigelow intitulat Zero Dark Thirty, The Great Gatsby şi Django Unchained.
Ideea ecranizării este foarte impresionantă, dar cu o premisă captivantă ce se află în mâinile capabile ale regizorului Ang Lee, suntem siguri că filmul va aduce nu doar o poveste interesantă ci şi un spectacol vizual unic, dovedind încă odată că regizorul îşi merită pe deplin laudele.
Eroul principal al povestiri Pi Patel, este fiul unui director de grădină zoologică, iar cunoştinţele sale enciclopedice cuprind comportamentul animalelor şi o dragoste enormă pentru poveşti.
Când Pi împlineşte şaisprezece ani, familia sa emigrează din India în America de Nord la bordul unei nave de marfă japoneze, care împreună cu animalele din grădina lor zoologică, se îndreaptă spre o casă nouă.
Nava se scufundă iar Pi se salvează într-o barcă de salvare, alături de însoţitorii săi: o hienă, un urangutan, o zebră rănită şi Richard Parker, un Tigru Bengalez.

Curând, tigrul s-a descotorosit de toţi, în afară de Pi, a căror cunoştinţe şi viclenie îi vor permite să coexiste cu Richard Parker, pentru 227 de zile.
Când ajung în cele din urmă ajung pe coasta Mexicului, Richard Parker fuge în junglă, fără a mai fi văzut vreodată.
Autorităţile japoneze care îl interoghează pe Pi refuză să creadă povestea lui şi îl forţează să le spună „adevărul”.
După ore de constrângere, Pi spune o altfel de poveste, o poveste mai puţin fantastică, mult mai convenţionala, dar este oare acesta poveste mai adevărata?
Nu ştim exact cât de bună va fi această ecranizare, romanul fiind extrem de dificil de transpus pe ecran, având practic toată acţiunea din a doua jumătate a filmului, într-o barcă.
Cert este că din punct de vedere vizual, Ang Lee, ne va oferi un spectacol minunat, plin de culori şi fantezie, iar rezultatul arată cât se poate de bine.

Producţia The Lif Of Pi dispune de o distribuţie de excepţie, ce conţine nume ca Tobey Maguire, Irrfan Khan, Adil Hussain şi Gerard Depardieu, va ajunge în cinematografe din jurul lumii, începând cu 21 Noiembrie.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.