Primul Trailer Pentru Oz The Great And Powerful Prezintă O Lume Fantastică

Disney a lansat primul trailer oficial pentru producţia lui Sam Raimi, Oz The Great And Powerful, ecranizare ce ne prezintă povestea puternicului Vrăjitor Din Oz înainte de bine cunoscuta poveste a lui Dorothy.

Oricât de mult am încercat să ne imaginăm noua lume fantastică creată de acest prequel, trebuie să spunem încă de la început că unele capodopere clasice cum ar fi filmul Vrăjitorul Din Oz ar trebui să rămână nealterate.
Oz The Great And Powerful este un proiect super ambiţios, născocit de cei de la Disney, un proiect ce continuă seria basmelor ecranizate pentru marele ecran, dar care vine ca un prequel ce ne explică evenimentele dinainte ca temutul vrăjitor să devină cel din povestea originală cu Dorothy.

Adaptat după cartea lui L. Frank Baum, filmul spune povestea Vrăjitorului Din Oz, pe numele său Oscar Diggs interpretat de James Franco, un magician de circ, care din întâmplare se găseşte pierdut într-un tărâm ascuns şi care ajunge să fie prins într-o luptă între trei vrăjitoare: Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) şi Glinda (Michelle Williams).
Fără cale de scăpare din lupta vrăjitoarelor şi întâlnind probleme în relaţia cu locuitorii din Oz, Oscar este nevoit să realizeze cine se află de partea binelui şi cine de partea răului înainte de a mai găsi o cale de întoarcere.

Cu ajutorul artei sale de magician, multă iluzie şi ingeniozitatea, poate chiar şi un pic de magie, Oscar se transformă în marele şi puternicul vrăjitor din Oz, devenind în acelaşi timp un om mai bun.
Recunoaştem că trailerul şi primele imagini din această poveste fantastică arată foarte bine şi mai ales modul în care trailerul începe în nuanţe alb şi negru înainte ca imaginea să se extindă la un ecran lat plin de culoare.
Efectele vizuale sunt superbe şi este evident că acesta producţie este una ce ridică multe aşteptări şi speranţe.
Rămâne totuşi speranţa că regizorul Sam Raimi nu a fost forţat să facă un nou film copie fidelă Alice În Tara Minunilor.

Oz The Great And Powerful este produs de Joe Roth, scris de Mitchell Kapner şi David Lindsay-Abaire, avându-i pe Grant Curtis, Philip Steuer şi Palak Patel drept producători executivi.
Oz The Great And Powerful este programat să ajungă în cinematografe începând cu data de 8 Martie 2013.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.