The Punisher Prezintă: Dirty Laundry, Un Nou Film Scurt Plin De Acţiune Cu Thomas Jane

The Punisher Prezintă: Dirty Laundry, Un Nou Film Scurt Plin De Acţiune Cu Thomas Jane

Thomas Jane (The Punisher) a prezentat una dintre cele mai distractive surprize de la convenţia Comic-Con 2012, o producţie scurtă intitulată Dirty Laundry, inspirată din povestea originală a producţiei de succes, The Punisher.

Care este diferenţa dintre justiţie şi pedeapsă? ne întreabă The Punisher în acest film scurt, ce vine ca o completarea la finalul poveştii din filmul original in care Thomas Jane a detinut rolul principal.
Thomas Jane l-a recrutat pe regizorul Phil Joanou pentru a realiza un film scurt nou, bazat pe povestea dură a personajului Punisher, film scurt ce are titlul Dirty Laundry şi care a fost proiectat la panoul studiourilor sale RAW, din cadrul convenţiei Comic-Con.
Acest lucru s-a întâmplat într-o cameră destul de mică, unde de fapt prea puţină lume a văzut filmul.
Dar Thomas Jane şi Compania lui de producţie, au postat filmuleţul Dirty Laundry online pentru a fi văzut de toată lumea şi acum, îl puteţi viziona mai jos.
Thomas JaneThe Punisher

Ron Perlman, îşi face apariţia în filmul al cărui scenariu scurt este scris de Chad St. John şi produs de Adi Shankar.
„Am vrut să fac un fan film pentru un personaj pe care l-am iubit întotdeauna şi în care am crezut, de fapt o scrisoare de dragoste a lui Frank Castle pentru fanii lui. A fost o experienţă incredibilă, mai ales că toată lumea care a lucrat la acest proiect scurt şi-a rupt din timpul preţios, doar pentru distracţia de a participa. A fost o explozie de sentimente să fac parte din acest proiect, de la început până la sfârşit şi sperăm că fanilor lui Frank Castle le va place la fel de mult cum ne-a plăcut nouă să îl realizăm”, a declarat Thomas Jane.
În fond şi la urma urmei de ce nu?
Este o idee drăguţă, nişte actori buni şi multă distracţie din partea lor, ce vine în avantajul nostru, al fanilor, care avem şansa să îl mai vedem incă odată pe The Punisher în acţiune, chiar dacă doar pentru 15 minute.
Acum, că filmuleţul este public, suntem curioşi să vedem care va fi reacţia celor de la Marvel.
Credem că de fapt ăsta este scopul acestui proiect scurt.
Thomas Jane

Thomas Jane vrea să revină la rolul The Punisher şi acest film este modul lui subtil de a le atrage atenţia celor de la Marvel.
Probabil aţi observat deja, noul logo pentru The Punisher ce a fost creat special pentru acest film scurt de Tim Bradstreet.
Dacă va atrage atenţia celor de la Marvel, sau va rămâne doar un filmuleţ distractiv făcut special pentru fani, rămâne de văzut în viitorul apropiat.
Oricum ar fi, ideea unui nou film The Punisher, ar completa ideea de trilogie cu care această producţie a început iniţial.

2 comentarii

  1. Nu arata rau 🙂
    Intotdeuna am considerat ca rolul asta l-a prins cel mai bine.
    Sper sa iasa ceva din chestia asta.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.