RoboCop Promo Video: Primele Frânturi Cu Noul Costum Futurist

Columbia Pictures şi MGM au lansat un video promo pentru viitorul film Robocop în care vedem frânturi din costumul futurist pe care Joel Kinnaman îl va purta în acest remake.

Clipul video plasat in viitor, este de fapt o reclamă pentru compania Omnicorp în care se dezvăluie inovaţiile lor cele mai recente şi mai incitante, unde putem vedea o dronă defensivă, un robot militarizat şi următorul proiect de produse defensive intitulat RC 2000Robocop.
RoboCop nu este în general considerat a fi un remake-ul extraordinar, dar re imaginarea conceptelor şi al direcţiei pe care producţia o va avea, înseamnă multă vâlvă pozitivă în jurul proiectului.
Filmul a început să câştige în mod constant sprijin din partea fanilor înfocaţi ai filmului original, prin distribuţia de excepţie pe care a primit-o, Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Hugh Laurie şi starul în devenire Joel Kinnaman ce joacă rolul poliţistului cyborg.

Noul site lansat pentru remake-ul Robocop, face reclamă la linia de produse diverse create de Omnicorp, compania ce îşi dezvoltă afacerile cu ajutorul tehnologiei pe care o dezvoltă pentru a proteja oraşele lumii.
În videoul pe care îl veţi vedea, compania Omnicorp este deosebit de mândră să vă prezinte următoarea generaţie de protector: RC-2000 şi ne oferă o scurtă bucăţică din nou design pentru costumul futurist RoboCop.
De asemenea mai puteţi vedea în clip şi noul design al celebrului robot ED-209, un produs futurist al companiei OmniCorp, adus la viaţă prin CGI, spre deosebire de tehnica stop-motion utilizată în versiunea originală a filmului regizată de Paul Verhoeven.
Columbia Pictures şi MGM se grăbesc să aducă primul video pentru ceea ce pare a fi începutul unei campanii de marketing în curs de desfăşurare, înainte cu un an de lansare.

Acest lucru nu poate fi decât unul pozitiv, având în vedere că la sfârşitul săptămânii, mai toate producţiile majore vor fi prezente la evenimentul Comic-Con, unde se vor dezvălui concepte, imagini, postere şi chiar frânturi din viitoare filme de succes.
Deocamdată trebuie să ne mulţumim cu aceste frânturi de imagini ale costumului Robocop, care trebuie să recunoaştem din imaginile ce le vedem în video, arată destul de futurist, dar care într-un fel ne lăsa încă să ne folosim imaginaţia, aşa cum mulţi fani deja au făcut, realizând unele concepte proprii.

Regizat de Jose Padilha şi avându-l pe Joel Kinnaman în rolul principal, fiind un remake al filmului SF clasic din 1987, Robocop 2013 se va lansa în cinematografe pe data de 9 August 2013.

Un comentariu

  1. This article is really worth reading, it has too much details in it and yet it is so simple to understand, Thanks for sharing the picture it has great detail in it and i really appreciate your true artistic work!

    GED Online

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.