Russell Crowe Va Fi Dracula În Filmul Harker Regizat De Eli Roth

Russel Crowe va fi Dracula într-o nouă reinventare a poveştii clasice, ce îl va avea în rolul principal pe detectivul Harker într-o ecranizare regizată de Eli Roth.

Proiectul ce reinventează povestea clasică şi faimoasă a lui Bram Stoker, Dracula, într-o aventură dedicată personajului Jonathan Harker, a fost aleasă de Warner Bros pentru ecranizare încă de anul trecut.
Scenarişti Lee Shipman şi Brian McGreevy au reinventat personajul Harker, el ajungând din avocat, un detectiv la Scotland Yard, care încearcă să afle cine este în spatele a o serie de crime oribile.
Anul trecut, proiectul a început să câştige teren, atunci când filmul avea un regizor desemnat, dar între timp Warner Bros l-a mutat pe regizorul Collet-Serra la cârma adaptării Akira.
Totuşi producţia Harker merge mai departe, cu o schimbare majoră pentru funcţia de regizor.

În Februarie 2011, regizorul Jaume Collet-Serra a venit la bordul producţiei celor de la Warner Bros, proiect ce îl prezintă pe detectivul Scotland Yard, Jonathan Harker ce investighează o serie de crime ale căror indici îl conduc direct la celebrul vampir.
Russell Crowe s-a alăturat proiectului în luna februarie, iar acum Eli Roth pare a fi alegerea celor de la Warner Bros pentru scaunul de regizor, el fiind gata să preia funcţia de la Collet-Serra.
Prin urmare, Roth este acum în negocieri pentru a prelua scaunul de regizor şi de a conduce primul său film despre vampiri.
Deşi anterior zvonurile spuneau că Russell Crowe va juca rolul Harker, Deadline confirmă astăzi că el va interpreta rolul Dracula.

Acest lucru marchează un fel de victorie pentru Russel Crowe, deoarece Dracula va marca încă un rol iconic pentru actor, în plus faţă de viitoarele sale filme precum Noah, Les Miserables şi Man of Steel.
În ceea ce priveşte îl priveşte pe Roth, el nu a mai regizat un film pentru marele ecran din 2007, dar a avut o scurtă apariţie în filmul lui Tarantino, Inglourious Basterds.
El lucrează în prezent la serialul de pe Netflix, Hemlock Grove, dar producţia Harker ar trebui să se dovedesca a fi un material mult mai interesant pentru veteranul regizor de filme de groază.
Warner Bros speră că Harker va fi primul film dintr-o franciză care îl va transforma pe detectivul Harker într-o figură la fel de iconică ca Van Helsing sau chiar Dracula.

Cu noua producţie Noah, pe care nominalizatul la Oscar Darren Aronofsky o va conduce în care joacă şi Russel Crowe şi care este gata să începe producţia în următoarele săptămâni, sperăm că producţia şi procesul de creaţie pentru noul film Harker să înceapă anul viitor.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.