Sezonul 3 Spartacus War Of The Damned Prezintă Un Nou Trailer Şi Noi Imagini

Dacă ai aşteptat un material promoţional bun pentru ultimul sezon al serialului Spartacus War Of The Damned, atunci trebuie să vezi noul trailer extins ce aduce imagini noi şi multe detalii despre acţiunea din Sezonul 3.

Unul din cele mai bine cotate programe de televiziune prin cablu, ajunge la ultimul sezon anul viitor în luna Ianuarie, iar aşteptarea lungă pe care fani o suportă pentru a vedea deznodământul acestui serial s-ar putea să devină mai suportabilă atunci când unul din noile trailere dezvăluie imagini noi şi secvenţe ce vor face deliciul ultimului capitol al serialului Spartacus.
La 3 zile distanţă de clipul ce a dezvăluit secrete şi interviuri din spatele camerelor de filmat de pe platoul serialului ce s-a aflat în producţie, iată că cei de la Starz s-au gândit să ne încânte cu un nou trailer uimitor, ce face parte din campania Spartacus War Of The Damned lansată la convenţia Comic-Con.

Începutul Sezonului 3 Spartacus: War of the Damned îi găseşte pe Spartacus (Liam McIntyre), Crixus (Manu Bennett), Gannicus (Dustin Clare) şi Agron (Dan Feuerriegel) după Bătălia de la Vesuvius, în fruntea unei puternice armate de 30.000 de foşti sclavi, iar după înfrângerea comandantului roman Gaius Claudius Glaber, Spartacus şi oamenii lui obţin o serie de victorii uimitoare şi importante împotriva romanilor.
Aceste victorii nu numai că întăresc legenda fantastică a lui Spartacus, dar şi contribuie la creşterea numărului de sclavi care se alătură rebeliunii.
Începând din acel moment, Roma are un motiv întemeiat să tremure la ameninţarea pe care Spartacus o reprezintă şi începe să caute metode alternative pentru a pune în calea rebeliunii un adversar potrivit.
Aceste acţiuni îl aduc în prim plan pe Gaius Julius Caesar (Todd Lasance) şi pe omul care se va confrunta cu Spartacus pe câmpul de luptă, Marcus Crassus (Simon Merrells).
Se pare că cronologia serialului a fost redusă pentru a finaliza serialul şi conform celor de la Starz, Sezonul Final War Of The Damned va vedea rebeliunea lui Spartacus devenită ceva mai mult decât un simplu grup de insurgenţi, ei fiind acum o armată cu drepturi depline, porniţi într-o luptă crâncenă pentru răsturnarea Imperiului Roman.
Mai mult decât atât, răzbunarea pare că este sentimentul care-i alimentează pe rebeli de sub conducerea lui Spartacus, iar noile armuri şi noile secvenţe de acţiune, sugerează că ultimul sezon va fi exact ceea ce fani aşteaptă de la cel mai de succes serial difuzat pe o reţea de televiziune.

Fără îndoială că complotul din Sezonul 3 ce va încheia serialul va fi o surpriză plăcută pentru mulţi spectatori şi ţinând cont de acţiunea stilizată şi unică din Spartacus, ultima aventură a trupei de rebeli, devenită o armată, va fi fabuloasă.
De acest lucru îţi poţi da seama doar privind cadrele îndrăzneţe din noul trailer, care sugerează că în ultimul sezon va interveni şi o schimbare de ritm, care spune că ar fi trecut ceva timp între Spartacus: Vengeance şi War Of The Damned.
Serialul nominalizat la premiile Emmy, este deja cunoscut pentru producţia sa revoluţionară şi stilul vizual unic, dar de data aceasta producătorii vor ridica standardele la un alt nivel pentru a aduce povestea la concluzia finală.
În Spartacus Sezonul 3 vom vedea decoruri noi ce vor include construirea unui oraş complet, o vilă romană şi scena pentru lupta epică finală, ce se va desfăşura de-a lungul renumitei Appian Way.

Sezonul 3 Spartacus: War Of The Damned este programat să înceapă difuzarea episoadelor noi în Ianuarie 2013, împreună cu membri noi ai distribuţie, inclusiv Todd Lasance ca Gaius Iulius Caesar, Simon Merrells ca Marcus Crassus, Anna Hutchison ca Laeta, Jenna Lind pentru rolul Kore şi Gwendoline Taylor.

6 comentarii

  1. Pacat ca e ultimul sezon, puteau sa o mai lungeasca.
    Anul trecut DeKnight zicea ca au material pentru inca 5 sezoane, ma intreb ce s-a intamplat.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.