Step Up 4 Revolution: Urmăreşte Trei Minute Din Scena De Deschidere A Filmului

Vezi scena de deschidere, plină de dans şi muzică, a filmului cu numărul patru din franciza Step Up, ce poartă titlul Revolution.

Franciza Step Up cu siguranţă încearcă să cucerească tânăra generaţie, cu muzică nouă, vestimentaţie viu colorată, dansuri impecabile şi câte o poveste de dragoste ici şi colo.
Step Up 4: Revolution este cel de al patrulea film din franciză filmelor cu dansuri, care de data aceasta are povestea plasată în însoritul Miami.
Dacă e să ne luăm după ce spun producătorii, acest al patrulea film va fi cu adevărat cel mai bun de până acum.

Şi cu scopul de a demonstra asta, cei de la Universal, au angajat actori noi nu doar pentru franciză, dar noi şi pentru actorie în sine.
Ryan Guzman şi Kathryn McCormick sunt titulari rolurilor principale, iar dacă Guzman a mai cochetat cu actoria, McCormick a avut succes doar în cadrul emisiunii So You Think You Can Dance.
Ca şi filmele anterioare, Step Up 4 Revolution va fi filmat în 3D.

Emily (Kathryn McCormick), fiica unui bogat om de afaceri, ajunge în Miami cu aspiraţii de a deveni o dansatoare profesionistă şi nu la scurt timp după, se îndrăgosteşte de Sean (Ryan Guzman), un tânăr care conduce o trupă de dans.
Trupa numită MOB, se străduieşte să câştige un concurs care le va oferi o oportunitate majoră de sponsorizare, dar în curând tatăl lui Emily ameninţă cu demolarea unor imobile din cartierul membrilor trupei.
Emily trebuie să colaboreze cu Sean şi trupa MOB, pentru a transforma dansul într-o formă de protest, astfel singurul lor vis devenind o luptă pentru o cauză mai bună.

Distribuţia filmului Step Up 4 Revolution 3D include nume ca Ryan Guzman, Kathryn McCormick, Misha Gabriel Hamilton, Peter Gallagher, Chadd ‘Madd Chadd’ Smith, Tommy Dewey, Cleopatra Coleman, Megan Boone, Phillip ‘Pacman’ Chbeeb şi Stephen ‘tWitch’ Boss.
Regizat de data aceasta de Scott Speer, cu un scenariu scris de Jenny Mayer, Step Up 4 Revolution 3D va ajunge în cinematografe începând cu data de 27 Iulie.

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.