Vezi De Ce Toate Filmele 3D Arată La Fel În Noul Clip Funny Or Die

Cei de la Funny Or Die prezintă un filmuleţ ce ar putea să îţi schimbe părerea despre mega-producţiile ce apar pe ecrane în 3D.

Dacă te uiţi la destule filme, vei observa ocazional, că unele secvenţe din filme cu buget mare, seamănă izbitor între ele şi uneori avem sentimentul vag că am aruncat bani pe fereastră la un film care nu merita efortul.
Uneori, chiar avem impresia că un film pare derivat din alte film şi că unele secvenţe ar fi copiate sau neoriginale.
De exemplu, se aştepta cineva ca Underworld: Awakening să ne dea pe spate originalitatea sa şi cu efectele 3D care păreau fantastice în materialele promoţionale?
Uneori, chiar şi filme mari cad pradă unor vechi obiceiuri.

The Avengers a fost o producţie extraordinară, nimeni nu neagă contextul filmului şi imensa muncă depusă, dar undeva în subconştient ştim că am mai văzut oraşe demolate şi distruse, cu mult timp înainte de premiera filmului şi de multe ori în moduri foarte similare.
Cei dela Funny Or Die subliniază cele mai familiare imagini care se repetă în mai toate producţiile majore, într-un filmuleţ intitulat „Toate Filmele 3D Arată La Fel.”
Secvenţe cu oraşe ce sunt distruse în mod similar, arcaşi ce apar în cadre aproape identice, clădiri ce se prăbuşesc în mod similar şi raze albastre ce se proiectează înspre cer, sunt doar câteva din comparaţiile amuzante pe care clipul le scoate în evidenţă.

Din păcate teoria lor pare destul de reală, şi oricât am incerca să distingem unele din filmele prezentate în video, nimic nu scoate în evidenţă o producţie sau alta în ceea ce priveşte cadrele 3D standard ce au devenit un fel de clişeu pentru cineaşti contemporani.
Totuşi, montajul de clipuri aduce în atenţia noastră, un caz convingător pentru vechea zicala „Nimic Nu E Nou, Totul Se Reinventează.”
Probabil că ar trebui să ne gândim înainte de a categorisi unele mega producţii 3D, ca fiind originale, devreme ce conţin secvenţe asemănătoare, şi din punct de vedere vizual, unele seamănă prea mult.

Deşi la final, dacă ne gândim bine, un film ca Brave are multe de oferit, în afară de montajul cadrelor, peisaje montane şi de secvenţe de acţiune cu arcul şi la fel ca animaţia mai menţionată, suntem siguri că există multe producţii ce oferă satisfacţie în sala de cinematograf.

3 comentarii

  1. Nu esti singurul care nu a observat chestile astea 😀
    De obicei chestile astea le observi dupa ce vezi un film de doua sau de trei ori.

  2. pfewww chiar nu poti sa iti dai seama decat daca vezi cadrele una langa alta :))) dar unele sunt izbitor de asemanatoare.
    Still funny 😀

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.