Vezi Un Clip De Şase Minute Din Noua Ecranizare Anna Karenina Cu Keira Knightley

Keira Knightley este Anna Karenina în noua ecranizare îndrăzneaţă a regizorului Joe Wright şi puteţi vedea un clip de 6 minute ce ne prezintă atmosfera secolului 19 din această producţie.

A treia colaborare a nominalizatei la Premiul Academiei, Keira Knightley cu regizorul Joe Wright, în urma premiatului succes Pride & Prejudice şi Atonement, este povestea de dragoste epică Anna Karenina, adaptată după romanul clasic de Leo Tolstoi prin intermediul scenaristului premiat Tom Stoppard (Shakespeare In Love).
Povestea se desfăşoară la sfârşitul secolului al 19-lea în înaltă societate din Rusia şi explorează puternic, capacitatea de a iubi, de la pasiunea adulterului, la legătura dintre o mamă şi copiii ei.
Deşi implicarea regizorului Joe Wright (Hanna, Pride And Prejudice), ne-a asigurat în trecut că viitoarea adaptare romanului de Lev Tolstoi, Anna Karenina va fi cu totul altceva decât povestea de dragoste tipică, primul trailer ne-a dezvăluit viziunea cu adevărat ambiţioasă a lui Wright pentru această adaptare.
Am ataşat mai jos şi primul trailer pentru cei ce nu l-au văzut încă.

Un clip de 6 minute a aterizat on-line, cu o introducere a regizorului Wright, care ne explică modul în care au filmat cea mai mare parte a dramei în interiorul unui teatru cu peste 100 de decoruri interconectate care să permită acţiuni să se mute fluid printr-o uşă şi să ajungă într-un cadru separat în întregime.
Acest clip scoate în evidenţă unele dintre cadrele în care fluiditatea despre care Wright vorbeşte.
În cazul în care trailerul de luna trecută pentru Anna Karenina nu ţi s-a părut interesant, acest nou clip de şase minute oferă o interesantă abordare şi te lăsa să îţi faci o părere despre această adaptare îndrăzneaţă.
Într-o industrie ce se bazează pe filme fantastice şi bugete imense, regizorul Joe Wright aduce pe ecrane, o dramă ambiţioasă şi cu totul unică.

Acest clip special, de şase minute, face o treabă excelentă în a creiona puţin din premisa filmului şi personajele sale centrale.
Keira Knightley joacă rolul personajului titlu, o rusoaică aristocrată din secolul 19, ce intră într-o aventură pasională şi distructivă cu carismaticul conte Vronsky (Aaron Taylor-Johnson).
În rolul lui Alexei Alexandrovici, îl găsim pe Jude Law, care este foarte bine plasat în rolul soţului Annei şi demonstrează exact afecţiunea arătată faţă de soţia sa şi a aparenţei de incorectitudine, chiar dacă el refuză să admită orice gelozie efectivă din partea lui, deoarece nu este demnă.

Alături de Keira Knightley, Jude Law şi Aaron Johnson, din distribuţie mai fac parte Kelly Macdonald, Matthew Macfadyen, Olivia Williams şi Michelle Dockery.
Ecranizarea Anna Karenina va ajunge în cinematografe începând din 9 Noiembrie.

7 comentarii

 1. Mulţumesc de specificare, nu am văzut filmul din 1985. MI-ar plăcea să-l văd, deşi cam greu de realizat 🙂 Probabil mă voi mulţumi să văd noua reecranizare.

 2. Greta Garbo ramane imbatabila.
  Versiunea din 1935 ramane una foarte
  adulata si in ciuda faptului ca si Vivien Leigh a facut un rol
  stralucit, tot Garbo ramane favorita mea 🙂
  In schimb mi-a placut si adaptarea din '85 cu Christopher Reeve si Jacqueline Bisset.
  Sa speram ca Kira se va ridica la nivelul asteptarilor.

 3. Greta Garbo ramane imbatabila.
  Versiunea din 1935 ramane una foarte adulata si in ciuda faptului ca si Vivien Leigh a facut un rol stralucit, tot Garbo ramane favorita mea 🙂
  In schimb mi-a placut si adaptarea din '85 cu Christopher Reeve si Jacqueline Bisset.
  Sa speram ca Kira se va ridica la nivelul asteptarilor.

 4. Sunt interesată să văd şi această ecranizare. Este greu de bătut interpretarea Gretei Garbo, totuşi s-ar putea ca Keira Knightley să aibe tot ce trebuie pentru asta.

 5. Unul din personajele mele preferate ajunge sa fie interpretat de una din actritele mele preferate. Superb 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.