Bryan Singer Confirmă Titlul Următorului Film X-Men: Days Of Future Past

Programat să înceapă filmările în câteva luni, următorul film din franciza X-Men a primit titlul oficial Days Of Future Past şi ecranizează o mai veche poveste din benzile desenate cu mutanţi, ce datează din 1981.

Scenaristul Simon Kinberg a fost foarte ocupat in ultimele luni cu finisarea scenariului pentru continuarea producţiei X-Men: First Class iar producătorul Bryan Singer se întoarce alături de regizorul Matthew Vaughn, pentru a începe filmările şi postproducţia filmului ce a condus la speculaţii intense în rândul fanilor, dar care se pare că va avea la bază o poveste care iniţial a apărut în paginile unei ediţi de benzi desenate X-Men din 1981.
Acest lucru a fost speculat de către fanii ce au găsit un domeniu înregistrat pentru numele Days Of Future Past, cât şi alte indicii ce au adus la concluzia că complotul ce dispune de un viitor alternativ şi o mulţime de caractere moarte, va fi introdus în noul film X-Men.
Bryan Singer confirmă faptul că filmul poartă acest titlu şi sugerează că am putea vedea chiar şi unele personaje din prima serie X-Men Fisrt Class.

Întrebat despre continuarea First Class, Bryan Singer a declarat următoarele:
-„Pot să vă spun că scenariul a fost scris şi vom începe filmările în câteva luni. Va fi un proiect foarte ambiţios. Se numeşte The Days Of Future Past şi se ocupă cu subiectul unei benzi desenate, dar care aduce şi unele lucruri foarte noi. Nu vreau să dezvălui mai multe. Matthew Vaughn va fi la conducerea producţiei şi am totală încredere în el.”
Întrebat despre complotul viitorului film şi dacă acesta va conţine diverse povestiri amestecate din universul X-Men, Singer a răspuns:
-„Cred că există o dorinţa puternică de a extinde acest univers. Universul X-Men pe cont propriu este la fel de mare ca universul Marvel şi eu cred că este timpul pentru o explorare mai complexă, ce poate aduce chiar o conectivitate între filmele X-Men.”
O legătură între caractere şi filme ar putea fi foarte interesantă, mai ales că fanii au încercat să înţeleagă mai exact cum se potriveşte filmul First Class în cronologia existentă a filmul X-Men.

Unghiul alternativ al viitorului film, ar putea ajuta la aducerea acestor linii narative dispersate împreună, un lucru pe care cu toţi îl dorim.
Pentru cei ce nu ştiu mai nimic despre povestea originală Days Of Future Past, iată mai jos şi un mic sinopsis care descrie exact acţiunea din benzile desenate:
Povestea alternează între prezent, unde X-men luptă împotriva Frăţiei Mutanţilor Malefici a lui Mystique şi o linie temporală alternativă din viitor, cauzată de incompetenţa mutanţilor X-Men de a preveni Frăţia Lui Mistique de la asasinarea senatorului Robert Kelly.
În acest univers paralel viitor, Sentinelele stăpânesc Statele Unite şi mutanţi trăiască în lagăre de concentrare.
În prezent, X-Men sunt avertizaţi despre acest posibil viitor de o viitoare versiune a coechipierei lor Kitty Pryde, a cărui minte călătoreşte înapoi în timp şi posedă versiunea ei mai tânără, doar pentru a-i avertiza pe colegi ei X-Men despre acest posibil viitor.

Şi dacă ceea ce ai citit nu este de ajuns pentru a confirma titlul următorului film X-men, iată şi interviul acordat celor de la IGN de Bryan Singer.
Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.