Primele Imagini Oficiale Din Noul Film Al Lui Charlie Sheen

Cu siguranţă similitudinile dintre viaţa lui Charlie Sheen şi Charles Swan vor face deliciul fanilor în următorul film al actorului regizat de Roman Coppola, şi asta se vede într-un fel, din primele imagini oficiale pentru noul film.

Toată lumea a aflat recent că noul serial TV al lui Charlie Sheen intitulat Anger Management a fost ales pentru un încă 90 de episoade, făcând din serial un succes incontestabil.
În afară de asta, Charlie Sheen este protagonistul unui film cu un profil destul de mare şi în ciuda scandalului ce i-a afectat cariera şi a dus la expulzarea sa din distribuţia serialului Two And A Half Men, el a reuşit să-şi continue onorabil cariera actoricească.

Actorul joacă în A Glimpse Inside The Mind of Charles Swan III, film scris, produs şi regizat de Roman Coppola, fiul lui Francis Ford Coppola, din care avem parte astăzi şi de primele imagini oficiale, ce ne oferă o primă ideea a cum vor arăta personajele lui Sheen, Bill Murray şi Jason Schwartzman.
Rupt parcă din existenţa deşănţată a actorului, filmul spune povestea lui Charles Swan al III-lea, un designer grafic pe care succesul şi femeile l-au dus în al nouălea cer., de unde începe să coboare atunci când este părăsit de iubită.
Viaţa sa este dată peste cap şi nu poate să-şi dea seama dacă o iubeşte pe cea care l-a părăsit, dacă o urăşte, sau o vrea înapoi.
Astfel el începe să sufere de coşmaruri, îi revine febra vechilor relaţii, iar încercarea de a se reface după despărţirea suferită, pare să fie cel mai greu lucru din lume.

Având în vedere comportamentul recent al lui Sheen şi similitudinile sale cu Charles Swan, filmul este mai mult ca sigur că va atrage puţină atenţie.
Coppola nu neagă paralele dintre cei doi, dar insistă asupra faptului că Charlie Sheen a fost ales pentru talentul său.
Alături de Charlie Sheen, din distribuţia filmului mai fac parte şi Mary Elizabeth Winstead, Aubrey Plaza şi Patricia Arquette.
A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III se va lansa în cinematografe începând cu luna Februarie a anului viitor.
Silviu

Un comentariu

  1. No matter what Charlie is looking good 🙂 Sper sa revina la filme, inca mai are multe de zis! Filmul suna intersant.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.