Filmul Gangster Squad Va Avea Scene Refilmate Din Cauza Cadrelor Violente

Cei de la Warner Bros Pictures vor reface săptămâna viitoare câteva scene principale violente din filmul Gangster Squad.

Filmul este o producţie sofisticată, cu cadre stilizate şi special exagerate pentru a scoate în evidenţă acţiunea ce este plasată undeva în ani 1940 şi se bazează pe povestea adevărată a unui echipaj secret al LAPD, care are misiunea de al doborî cu orice preţ pe gangsterul Mickey Cohen interpretat de Sean Penn.
Tocmai unul din aceste cadre sofisticate i-a creat şi probleme producţiei regizată de Ruben Fleischer.
Având în vedere că unele vocii susţineau că suspectul ce a omorât 12 persoane la premiera de noapte din Colorado a filmului The Dark Knight Rises a încercat să imite o scenă văzută în unul din trailerele pentru filmul Gangster Squad, i-a determinat pe oficiali de la Warner Bros să se teamă pentru soarta filmului.
Astfel încât Warner Bros Pictures a programat începând cu 20 August refilmări al unor scene violente din filmul epic Gangster Squad.
Filmul ce era programat iniţial de lansare la începutul lunii septembrie, a fost amânat pâna în 2013 în urma masacrului din 20 iulie şi deoarece scena în cauză este o componentă-cheie pentru acţiunea filmului, ea nu a putut fi tăiată.

Scena în cauză prezintă mai mulţi gangsteri cu mitraliere în mâna ce ucid mai multe persoane în Teatrul Chinezesc Grauman din Hollywood.
Scena ce va fi refăcută, se pare că va avea loc în acelaşi cartier Chinatown din LA unde actori din rolurile principale, Ryan Gosling, Josh Brolin, Anthony Mackie, Robert Patrick, Troy Garity şi Michael Pena se vor întoarce săptămâna viitoare pentru cinci zile de filmări de noapte.
Teatrul Chinezesc a fost ales special pentru acest film, deoarece oferă o locaţie arhicunoscută ce poate fi făcută să arate ca în ani 1950, fără efort suplimentar prea mare.

Deci, avem un film cu gangsteri şi mafioţi care se presupune a fi destul de violent şi cu restricţii de vârsta, dar care de teama de a fi prea insensibil, din cauza a ceea ce un psihopat a făcut, se va refilma pentru a fi mai puţin violent?
Voi ce credeţi despre aceste reconstruiri ale unor scene ce deja au făcut înconjurul internetului?
Puteţi vedea primul trailer complet pentru Gangster Squad, insclusiv scena ce va fi modificată, făcând un click AICI.
Silviu

Un comentariu

  1. retardati. ce are s.la cu prefectura… daca ma apuc acum sa omor copii pe caluti, ca pe aripile vantului, se retaie filmul pentru ca eu sunt psihopat si imi place cum moare copilu lu scarlett?

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.