Jon M. Chu Ar Putea Regiza Un Reboot Al Francizei Sci-Fi-Fantasy, Masters Of The Universe

Regizorul producţiei GI Joe Retaliation este dorit de cei de la Sony pentru un reboot al clasicului Masters Of The Univers.

Linia de jucării He-Man and the Masters Of The Univers au dat naştere unui serial animat foarte popular ce a rulat între 1983 şi 1985, un oribil film de acţiune live în 1987 ce îl avea în rolul principal pe Dolph Lundgren, pentru ca mai apoi să fie transformat într-un futurist sci-fi animat prin 90, cu un remake în 2002.
Pentru cei dintre voi care nu vă amintiţi despre ce e vorba, Adam, Prinţul din Eternia, deţine o sabie magică şi atunci când el o ridică deasupra capului şi spune cuvintele magice „Prin puterea lui Grayskull”, este transformat în He-Man, cel mai puternic om din univers.
Un blond musculos, curajos şi îmbrăcat sumar ce luptă împotriva lui Skeletor.
În 2010 au fost angajaţi scenarişti filmului Predators, Mike Finch şi Alex Litvak cu intenţia de a scrie o nouă adaptare pentru marele ecran a francizei Masters Of The Univers.

Cei doi scenarişti au încercat să creeze un mediu propice pentru poveste, o dezvoltare ce i-a convins pe cei de la studio că Masters Of The Universe merită o adaptare cinematografică care să păstreze şi compania de jucării mulţumită că personajele sale vor fi prezentate în mod corespunzător.
McG
a fost stabilit la regia filmului şi mai târziu Rob Cohen a devenit implicat.
Cu toate acestea, din motive încă neştiute, în septembrie 2010, Warner Bros a renunţat complet la dezvoltarea proiectului, în ciuda faptului că scenariul scris de Justin Marks ulterior, s-a dovedit a câştiga multă încredere şi a stârnit multe zvonuri pe internet.
Sony a tot încercat să revigoreze franciza mai mulţi ani la rând, iar acum prin puterea lui Grayskull, interesul pentru această fantezie s-a reaprins din nou, alături de Jon Chu, regizorul lui GI Joe Retaliation, care este în negocieri directe.
Ştirea despre tratativele pentru această ecranizare, spun că deocamdată discuţiile sunt doar în curs de desfăşurare, dar după cum spun surse din interiorul studioului, proprietatea He-Man And The Masters Of THe Universe a devenit o prioritate pentru Sony.

În cazul în care Chu se va decide să regizeze filmul, probabil nu ar putea începe munca decât undeva în vara următoare, deoarece el lucrează în prezent la retuşarea unor cadre şi la conversia 3D a filmului GI Joe Retaliation, care trebuia iniţial lansat în iunie, dar a fost amânat până în Martie 2013 în ultimul moment.
Este puţin probabil ca aceste retuşuri să dureze 7-8 luni, deşi este posibil ca post-producţia la Masters Of The Universe să înceapă mai târziu în acest an.
Evident, asta se va întâmpla doar dacă actualul proiect de scenariu, scris în 2010, este acceptat de studio şi Jon Chu semnează un contract oficial.

Voi ce credeţi, este momentul potrivit pentru un asemenea film în contextul actual al cinematografiei?
Genul sci-fi-fantasy pare să fi pierdut din popularitate, iar filme ca John Carter, Albă Ca Zăpada şi Vânătorul, nu au strălucit în boxoffice.
Poate doar trilogia The Hobbit va mai ajuta puţin la reînvierea genului.
Plus că în timp ce He-Man este bine cunoscut de generaţia mai în vârstă, eu nu sunt sigură că desenele animate lansate în ultimul deceniu au avut vreun impact semnificativ.
Simona

Un comentariu

  1. Hell yeah 🙂 Imi amintesc de versiunea cu dolph lundgren, inca o mai difuzeaza pe tcm si chiar pe unele canale romanesti :))
    Nici nu pot sa imi imaginez cum ar arata o versiune ultra moderna si scumpa in cinematografe.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.