Continuarea Albă Ca Zăpadă Fără Kristen Stewart Dar Cu Mai Mult Chris Hemsworth

Universal a decis să meargă mai departe cu continuarea filmului Snow White And The Huntsman, fără Kristen Stewart dar cu Chris Hemsworth.

Odată cu plecarea scenaristul David Koepp, studioul este acum hotărât să facă mai mult un spin-off cu Chris Hemsworth în rolul principal, decât o continuare directă a filmului de anul acesta.
Nu există deocamdată nici o confirmare dacă regizorul Rupert Sanders va reveni la cârma următorului film, dar recentul scandal super mediatizat despre legătura puţin cam prea „strânsă” dintre Kristen Stewart şi regizorul puţin „căsătorit” Rupert Sanders face ca revenirea sa la cârma regiei continuări Snow White And The Huntsman să fie prea puţin probabilă.
De altfel studioul a refuzat să comenteze acest aspect al lucrurilor.
Se pare că scenaristul Koepp era încă sub contract, fiind desemnat de mai de multă vreme să facă scenariul în continuare.

Universal avea de gând să avanseze cu această continuare încă de acum două luni, fără schimbări majore în distribuţie, dar probabil că scandalul recent din presă, i-a determinat pe cei de la Universal să renunţe la Stewart şi la Sanders.
Sau poate este doar o scuză bună pentru a aduce o altă actriţă în rolul principal.
Ştiind de la început, că studioul a optat pentru două filme: o continuare directă planificată şi un spin-off ce ar trebui să se concentreze pe povestea Vânătorului, plecarea scenaristului este o mişcare confuză, având în vedere legătura sa strânsă cu regizorul Sanders.
Evident că excluderea lui Kristen Stewart ar rezolva nişte probleme financiare, iar franciza s-ar centra mai mult pe rolul lui Hemsworth, încă nu se ştie dacă studioul regretă plecarea scenaristului sau nu.
Chris Hemsworth este prins momentan în producţia Thor: The Dark World, şi filmările pentru o continuare Snow White And The Huntsman ar putea începe doar anul viitor.

Personal, sunt pentru o continuare ce se învârte în jurul personajului lui Hemsworth, având în vedere că povestea Vânătorului pare destul de convingătoare, iar eu personal aş dori să văd o porţiune din istoria personajului explorată într-un prequel sau poate chiar un sequel.
Tu ce crezi de excluderea lui Kristen Stewart din această franciză?
Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.