Michael Keaton Îl Înlocuieşte Pe Hugh Laurie În Rolul Personajului Negativ Din Noul ROBOCOP

Căutarea unui personaj negativ pentru remake-ul Robocop a luat o întorsătură ciudată, săptămâna trecută, când negocierile cu actorul Hugh Laurie ce trebuia să joace rolul negativ, au eşuat neaşteptat.

Pentru câteva zile, ştirile l-au plasat pe Clive Owen pe lista candidaţilor favoriţi al celor de la MGM, dar până la urmă ştirile s-au dovedit a fi doar zvonuri.
În schimb, Michael Keaton a semnat oficial astăzi pentru a veni la bord distribuţiei pentru filmul regizorului José Padilha, fapt ce marchează a patra revenire a actorului pe marele ecran în ultimii opt ani, în afară de colaborarea sa cu vocea pentru rolul Ken din Toy Story 3.
Actorul ce împlineşte săptămâna viitoare 61 de ani, are în plan să îşi reia pe viitor rolul din filmul lui Tim Burton, Beetlejuice 2, asta în cazul în care sequel ce în prezent este în dezvoltare va ajunge să fie realizat.
Odată cu venirea sa la bordul remake-ului Robocop, Micheal Keaton va juca rolul personajului Raymond Sellars, şeful corporaţiei futuristă OmniCorp, cel ce este responsabil pentru transformarea ofiţerului de poliţie rănit Alex Murphy (Joel Kinnaman) într-un produs profitabil: un poliţist cyborg, înarmat şi gata de luptă. Această este ultima actualizare majoră înainte de începerea filmărilor, ce sunt programate să înceapă de săptămâna viitoare.

Odată cu această actualizare, regizorul Jose Padilha a lansat următoarea declaraţie cu privire la cooptarea lui Keaton în RoboCop, precum şi data iminentă de începere a producţiei:
-„Michael este ultima achiziţie uimitoare pentru distribuţia pe care am adunat-o pentru acest film şi este ultima piesă din acest puzzle. Este foarte palpitant că totul s-a îmbinat perfect pentru a aduce această viziune inovatoare a lui RoboCop la viaţa. Avem un scenariu minunat, o distribuţie de zile mari, un criminal ED-209 şi deabia aştept să îl readucem pe Alex Murphy înapoi pe ecrane.”
La începutul acestei săptămâni, unele zvonuri spuneau că Padilha s-a plâns bunului său prieten şi coleg, regizorul brazilian, Fernando Meirelles, că procesul de dezvoltare al producţiei RoboCop, este destul de frustrantă şi în conformitate cu declaraţiile acestuia, în cadrul procesului de creaţie, îi sunt refuzate 90% din ideii, dar cu toate acestea, Padilha ne-a asigurat că remake-ul va fi unul foarte bun, în ciuda experienţei sale greoaie de a se adapta.
Unele scăpări despre scenariul filmului RoboCop a început să circule pe internet acum câteva săptămâni, sugerând că scriitorii Joshua Zetumer şi Nick Schenk (Gran Torino) s-ar putea lupta cu încorporarea conceptelor interesante pe care Padilha vrea să le exploreze.
Cu toate acestea, am auzit zvonuri că din momentul acela, proiectul a fost puternic revizuit de James Vanderbilt (Zodiac, Amazing Spider-Man) care a făcut unele modificări.

Luptele creative şi constanta revizuire a unui scenariu, sunt proceduri standard pentru filmele de studio, însă nu reprezintă o garanţie că noul RoboCop va ieşi bine.
Cu toate acestea, scenariul şi regizorul s-au dovedit a fi suficient de promiţătoare pentru a aduna o pleiadă de talente în distribuţie, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Cornish Abbie, Jay Baruchel, Jackie Earle Haley, Michael Kenneth Williams şi Ehle Jennifer, cu Michael Keaton ce vine ca o completare solidă finală.
Robocop se va lansa în cinematografe pe data de 9 August 2013.
Simona

4 comentarii

 1. Pe voi noaptea va apuca comentarile, cand nu sunt eu prezenta? 🙁
  Eu sunt 100% convinsa ca Michael Keaton o sa faca un rol memorabil 🙂
  Nu sunt o fana Huhg Laurie, dar nu il displac, so Keaton all the way!

 2. Mie imi plac amandoi, dar parca totusi inclin spre Michael Keaton.
  Mult mai multa experienta, mult mai expresiv si are o fata interesanta.
  E numai potrivit pentru roluri de personaje negative putred de bogate fara scrupule 🙂

 3. Nu neg talentul lui Keaton, dar …. comme on, Hugh ar fi fost bestial in rol negativ.
  Sa nu uitam ce iesiri intereante a avut chiar in serial 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.