Prima Imagine Din FAST And Furious SIX Cu Dwayne Johnson Şi Gina Carano

Prima imagine neoficială din Fast Six, a fost postată pe twitter de Dwayne „The Rock” Johnson, care este alături de fosta luptătoare Gina Carano, cea care deţine şi ea un rol în următorul film din franciza Fast And Furious.

În speranţa că în curând vom vedea şi primele imagini oficiale din Fast Six, trebuie să ne mulţumim cu bucăţelele de imagini pe care actori distribuţiei o să le dezvăluie, în timp ce producţia este în plină desfăşurare la filmul cu numărul 6, din această franciză foarte populară.
Ştim deja că Justin Lin regizează şi următorul film din franciza Fast And Furious şi că acţiunea filmului are loc în Europa, iar după cum declară chiar regizorul, filmările se desfăşura în mod special prin Londra şi Berlin.
Zvonuri recente spun că intriga filmului cu numărul 6, îi implică pe toţi membri echipajului într-un nou jaf fantastic, iar rolul personajului negativ deţinut de Luke Evans este cel al unui lider pentru un alt echipaj care încerca să pună la cale acelaşi jaf.
Anterior rolul de antagonist al filmului i-a fost oferit lui Jason Statham, care a refuzat să se implice în acest proiect, datorită programului încărcat.
Înainte de lansarea pe piaţă a lui Fast Five, au apărut unele zvonuri că Universal ar cocheta cu ideea de a schimba genul de acţiune al francizei şi că ar vrea să scoată pe piaţă o serie de filme cu ale cărui scenariu să se bazeze doar pe jafuri, fără a mai pune accent pe cursele de maşini de stradă.

Devreme ce filmul cu numărul cinci a primit acest tratament şi Fast Six are aceleaşi detalii ale unui complot ce se învârte în jurul unor jafuri, se pare că zvonurile erau adevărate.
Toate astea s-au confirmat de curând, atunci când Universal a pus la punct un alt proiect pentru cursele cu maşini, rezervându-şi dreptul de a aduce pe marele ecran una dintre cele mai de succes francize de jocuri din toate timpurile, cei de la studio angajându-l pe regizorul filmului Act Of Valour, Scott Waugh, pentru proiectul Need For Speed, ce ar trebui să înlocuiască golul lăsat de franciza Fast And Furious.
Au existat zvonuri recente ce spuneau despre un rol negativ pentru Rihanna, dar încă nu s-a confirmat nimic, aşa că va fi interesant de văzut ce actori i se vor alătura echipei de răufăcători a personajului lui Luke Evans.
Nu trebuie să mai menţionăm că echipa de bază a francizei va reveni în Fast Six, Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez şi Joe Taslim fiind cei ce îl vor înfrunta pe Luke Evans.

Astăzi Dwayne Johnson (Luke Hobbs) a postat pe contul său de twitter prima poză neoficială din viitorul film Fast Six, în care fostul luptător de wrestling se află lângă fosta luptătoare MMA (Mixed Martial Arts) Gina Carano, pe care aţi putut-o vedea anul acesta în Haywire.
Potrivit unor declaraţii anterioare ale lui Dwayne Johnson, continuările filmelor Fast And Furious cu numerele 6 şi 7 vor fi filmate aproape simultan.

Orchestratorul filmului va fi acelaşi Justin Lin, cel care s-a ocupat de ultimele trei continuări ale seriei, după un scenariu scris de acelaşi Chris Morgan.
Fast Six urmează să fie lansat pe piaţă începând cu 24 Mai 2013.
Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.