Vezi Prima Imagine Cu Russell Crowe În Rolul Lui Noe Din Povestea Biblică

Vezi Prima Imagine Cu Russell Crowe În Rolul Lui Noe Din Povestea Biblică

Prima imagine cu Russell Crowe în rolul Noe din clasica poveste a filmului regizorului ce a câştigat un Oscar intitulat Noah, a ajuns online.

Este una dintre cele mai vechi poveşti spuse vreodată, dar Darren Aronofsky a găsit încă o modalitate de a face din povestea lui Noe şi arca lui, o ecranizare modernă în care Russell Crowe joacă rolul principal.
-„Am visat despre acest lucru încă de când aveam 13ani. Şi acum este realitate.”, a precizat regizorul nominalizat la Oscar pe contul său de tweeter în ultima lună dinaintea începerii producţiei din Islanda a filmul ce ne prezintă eveniment biblic.

Aronofsky a luat cu asalt contul său de Twitter, pentru a oferi update-uri zilnice despre Noah pentru fanii săi, inclusiv ştiri despre distribuţie, confirmând că Anthony Hopkins va juca rolul lui Metusala, bunicul lui Noe fără vârsta şi pomenind că în film va exista şi un Nephilim.
Noe
a avut la bordul navei sale animale în perechi, dar fanii filmului vor trebui să aştepte pentru a vedea dacă un Puffin drăguţ a cărui poză a postat-o Aronofsky pe Twitter, va ajunge în versiunea finală a filmului.

Crowe a ajuns şi el să se molipsească de spiritul media online, postând pe twitter impresii din Islanda in timpul zilelor lungi de pe platourile de filmare, înainte ca producţia să se mute la New York.
Filmul Noah este noul efort regizoral al lui Aronofsky, după ce a câştigat Premiul Academiei în 2010 cu Black Swan şi este o adaptare a poveştii lui Noe, care este jucat de Russell Crowe şi care primeşte o comandă divină de a construi o navă mare pentru pentru a salva animalele şi familia sa de la un dezastru biblic trimis de Dumnezeu, care vrea să şteargă pentru totdeuna o lume plină de păcat.
Russell Crowe joacă în acest film alături de actriţa Jennifer Connelly, care joacă rolul soţiei lui Noe, Naameh.
Distribuţia include, de asemenea nume ca Ray Winstone în rolul inamicului lui Noe, Tubal-Cain, Emma Watson ca şi fiica adoptată a lui Noe, Ila şi Douglas Booth şi Logan Lerman ca şi fiii săi.

Cu noul film biblic Noah, Aronofsky riscă foarte mult, dar are şanse foarte mari să ne aducă o producţie memorabilă şi tocmai de aceea, eu consider ca este unul dintre cei mai buni regizori din zilele noastre.
Noah are o data de lansare stabilită pentru 28 Martie 2014.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.