THE EXPENDABLES 3 Fără Chuck Norris Dar Cu Nicholas Cage, Clint Eastwood Şi Harrison Ford

Speculaţiile despre al treilea film din franciza de acţiune The Expendables, au atins cote maxime iar producătorii şi regizorul Simon West anticipează o distribuţie de milioane.

Vinerea trecută producţia The Expendables 2 (Eroi De Sacrificiu 2) s-a lansat în SUA, ajungând după puţin timp pe locul 1 în box office.
Noile aventuri ale lui Ross (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) şi Jensen (Dolph Lundgren) vor ajunge în cinematografele din România de-abia pe 31 august, dar până atunci aflăm că producătorii deja se gândesc la distribuţia lui The Expendables 3.
Spre bucuria fanilor lui Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris şi Van Damme, care au ocazia pentru prima dată să îi vadă împreună în acţiune pe toţi grei filmelor de acţiune din ’80-’90, alături de alte nume celebre ale filmelor în care exploziile şi armele sunt pe primul plan, The Expendables 2 a avut încasări de 28,6 milioane de dolari, trecând astfel în fruntea clasamentului săptămânal al filmelor cu cele mai mari încasări din cinematografe.

Deşi distribuitorul Lionsgate este aparent mulţumit de rezultat, se pare că filmul a obţinut mai puţin decât prima parte lansată în 2010, ce a avut încasări de 34 de milioane de dolari.
Speculaţiile presei în legătură cu distribuţia celei de-a treia părţi a seriei au început deja să apară şi în ciuda unor predicţii total deplasate, câteva nume, printre care şi cel al lui Sean Connery, sunt vehiculate chiar şi de producători.
Conform declaraţiilor producătorului Avi Lerner şi a lui Sylvester Stallone, Nicholas Cage, Clint Eastwood, Harrison Ford şi Wesley Snipes se află în discuţii pentru a primi un rol în The Expendables 3! Totuşi există şi excepţii.

Întrebat ieri ce părere are despre speculaţiile din presă, Chuck Norris a declarat că dacă The Expendables 3 va ajunge din nou în producţie, el nu va mai face parte din distribuţie:
-„Asta a fost pentru mine. Doar filmul cu numărul 2. Totuşi acest lucru a fost pentru mine foarte special. Doar pentru simplu fapt că am făcut un film cu aceşti băieţi pe care-i cunosc de mulţi, foarte mulţi ani.”
Motivul real pentru care Chuck Norris nu mai vrea în următorul film The Expendables nu se ştie încă, oficial.
Cu toate acestea, el a ţinut prima pagină a ziarelor cu câteva luni în urmă, când a făcut lobby, fără succes, pentru ca filmul The Expendables 2 să fie re-editat şi clasat la un standard PG-13, ca nu cumva „legiunea” sa de fani tineri, să rămână „traumatizaţi” în timp ce se uită la nişte „bătrânei” ce omoară persoane cu mitralierele în mâna.

Şi să fim serioşi, chiar dacă orice alt star ar fi să părăsească franciza The Expendables, cum a fost şi cazul lui Mickey Rourke, nu ar fi o tragedie foarte mare, The Expendables 3 va aduce alţii in schimb!!
La urma urmei, cu toţii sunt Eroi De Sacrificiu.
Chiar şi Chuck Norris!
Silviu

2 comentarii

 1. Cred ca asta cu Clint Eastwood e doar speculatie ca sa mai tina interesul fanilor pana inca ruleaza filmul in cinematografe 😉
  Dar … cine stie 😀
  Asa se zicea si de van damme si norris acum doi ani, si uite ca au fost in film.

 2. Clint Eastwood??!! You gotta be kidin me :))))
  Daca nu moare pana se va face expendables 3 atunci cu siguranta o sa refuze, no way !
  De fapt nici nu stiu ce mare actor de actiune e Eastwood!
  Inteleg Wesley Snipes sau Cage dar Harridon Ford? comme on :))

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.