The Hangover 3 O Aduce Din Nou Pe Heather Graham În Distribuţie Şi Are Primul Logo

Runda a treia de dezmăţ alături de Stu, Phil, Doug şi Alan în The Hangover Part III, ar putea începe filmările luna viitoare şi pe lângă apariţia lui Mike Tyson şi Keon Jeong, îşi vor mai face apariţia nume foarte populare dar şi comica stripteuză, Jade.

După ce în Decembrie anul trecut, Bradley Cooper a confirmat faptul că gaşca originală din The Hangover va reveni în mod oficial pentru un al treilea film, ce va ajunge în cinematografe în primăvara anului viitor, Mike Tyson a confirmat şi el că va avea un rol în noul film The Hangover Part III.
Toate acestea erau de aşteptat, mai ales că filmul The Hangover din 2009 a transformat un buget de 35 de milioane de dolari, în încasări de 450 milioane, iar continuarea de anul trecut a avut încasări chiar mai mari la box-office-ul internaţional, transformând bugetul iniţial de 80 milinoane în aproape 600 de milioane de dolari.
Legendary Pictures a lansat săptămână trecută un nou teaser logo pentru viitorul film şi dacă excursia în Thailanda nu i-a permis lui Heather Graham să îşi reia rolul Jade din The Hangover, iată că acest al treilea film şi ultimul, o va avea din nou în distribuţie.

Superba Graham va reveni în The Hangover 3, producţie ce se va fi filma începând de luna viitoare în Los Angeles şi Las Vegas, ceea ce face mult mai uşoară apariţia stripteuzei Jade.
Dar ea nu va fi singura faţă familiară ce va reveni, ci şi Ken Jeong şi Mike Epps vor ajunge în distribuţie, într-o formă sau alta.

Se pare că finalul trilogiei, se va încheia cu o bubuitură mai mare decât de obicei, deoarece se aşteaptă ca mulţi actori bine cunoscuţi să facă câte o apariţie surpriză în acest film final.
Deocamdată, nu sunt menţionate nume specifice, dar probabil mai multe nume cunoscute vor apărea în spitalul de boli mintale, de unde se zvoneşte că personajul lui Galifianakis va fi salvat miraculos de către Justin Bartha, Ed Helms şi Bradley Cooper.

Nu se ştie deocamdată dacă Jamie Chung va reveni, dar dacă o întâlnire cu Jade (Heather Graham) este în scenariu, ar trebui să condimenteze puţin lucrurile din The Hangover Part III.
Todd Phillips va reveni ca ca şi regizor la cârma ultimului film din această franciză şi ar fi cam ultima şansă a lui de a o include pe colaboratoarea sa frecventă Juliette Lewis în film, aşa că sper la un cameo surpriză din partea actriţei.

Cu un scenariu co-scris de Craig Mazin, care a co-scris şi The Hangover Partea a II-a, The Hangover Part III va fi lansat pe 24 Mai 2013 în Marea Britanie şi SUA, fiind în directă concurenţă cu Iron Man 3, Star Trek 2, Fast And Furious Six şi Epic.
Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.