Tragedie În Lumea Filmului: Regizorul Lui Top Gun, Tony Scott S-a Sinucis!

Tragedie În Lumea Filmului: Regizorul Lui Top Gun, Tony Scott S-a Sinucis!

Aparent, din primele informaţii pe care le avem, regizorul Tony Scott s-a aruncat ieri de pe un pod, şocând întrega comunitate de cinefili şi cea de la Hollywood, care s-a grăbit să-l omagieze astăzi pe celebrul cineast.

UPDATE: ABC News a aflat că Tony Scott a fost anterior diagnosticat cu cancer inoperabil la creier!
Chiar dacă autopsia regizorului nu a fost realizată încă, poliţia declară că nu există dubii, a fost vorba de o sinucidere, după ce Scott s-a aruncat ieri în jurul prânzului de pe podul Vincent Thomas aproape de Long Beach în Los Angeles, fiind scos din apă câteva ore mai târziu.
Familia a confirmat decesul regizorului astăzi, cerând publicului să îi fie respectată durerea şi intimitatea de care vor să profite din plin.
Ştirea sinucideri lui Tony Scott a venit ca un şoc, nu numai pentru noi ci şi pentru întreaga lume, având în vedere că regizorul se bucura de o carieră înfloritoare, iar cel mai recent succes al său a fost în calitate de producător pentru filmul SF Prometheus, regizat chiar de fratele său, Ridley Scott.
Cel mai recent film al lui Tony Scott a fost Unstoppable, cu Denzel Washington şi Chris Pine în rolurile principale.

Tony Scott

În ultimele sale luni, Tony Scott a fost foarte ocupat cu pregătirea unei controversate continuări a clasicului film Top Gun, despre care pomeneam şi noi, cu acelaşi Tom Cruise în rolul principal.
În prezent nu există informaţii concrete despre ce anume l-ar fi putut împinge pe Tony Scott la acest gest disperat, dar informaţii de ultimă oră spun că Paza De Coastă a găsit o scrisoare de sinucidere în interiorul maşini lui Scott, o Toyota Prius neagră, care a fost parcată pe una din benzile laterale podului.
Aceasta este o veste şocantă şi tragică, iar cele mai profunde condoleanţe merg spre familia domnului Scott şi a prietenilor lui.

Tony Scott alături de fratele său Ridley Scott

În cele aproape cinci decenii de carieră solidă, Tony Scott a devenit unul din cei mai cunoscuţi regizori ai Hollywood-ului şi alături de fratele său Ridley Scott, a produs o mulţime de producţii de succes, printre care se numără şi Top Gun, True Romance, The Last Boy Scout, Crimson Tide, Days of Thunder, Beverly Hills Cop II sau Man On Fire.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.