Primul Trailer Trouble With The Curve,Noul Film Cu Clint Eastwood,Amy Adams Şi Justin Timbelake

Ajuns la 82 de ani, actorul şi regizorul Clint Eastwood a intrat în istorie cu unele roluri memorabile, iar primul trailer pentru noul film Trouble With The Curve ne reaminteşte că ar fi o idee bună să-l urmărim cu atenţie.

Clint Eastwood a îmbătrânit graţios pe ecrane de-a lungul anilor, asta chiar dacă actorul joacă în ultima vreme doar roluri morocănoase.
Ei bine, filmul ce va avea premiera în această toamnă, nu este o excepţie.
El marchează prima apariţie a octogenarului devenit legendă la Hollywood, de la filmul Gran Torino din 2008, precum şi debutul lui Robert Lorenz, producătorul de încredere a lui Eastwood şi regizorul secund ale filmelor lui din ultimii 17 de ani.
Deşi spunea că nu va mai apărea în faţa camerelor de luat vederi, Clint Eastwood a ieşit din semi pensionarea autoimpusă, pentru noul film Trouble With The Curve.

Clint Eastwood joacă rolul lui Gus, un descoperitor de talente pentru echipa de baseball Atlanta Braves, care se află la sfârşitul carierei.
Ameninţat cu pierderea vederii ce l-a transformat într-o celebritate a lumii acestui sport atât de popular în SUA, Gus începe o călătorie alături de fiica sa (Amy Adams) pentru a găsi noi tineri cu potenţial.
În drumul său, el va ajunge să-şi intersecteze căutările cu rivalul său, Johnny, un căutător de talente mult mai tânăr interpretat de Justin Timberlake.

Relaţia celor doi bărbaţi va deveni mai încurcată atunci când tânărul va pune ochii pe fata lui Gus.
Premisa de bază a filmului sună ca a unei drame de familie şi primul trailer pentru acest film nu contestă această idee.
Personajul lui Clint Eastwood arată de data aceasta puţin mai moale decât în Gran Torino.
Amy Adams este o actriţă suficient de puternică pentru ai face faţă, iar Justin Timberlake arată bine în rolul unui descoperitor de talente care are intenţii romantice faţă de Adams.
Toate în toate, se pare că Trouble With The Curve are şi un unghi mic de comedie romantică, aducând rareori o senzaţie de o poveste despre un tată şi o fiică, în încercarea disperată de a repara legăturile rupte şi o dramă despre doi oameni care încearcă să depăşească prăpastia dintre generaţii.

Există însă şi o amprentă unică marca Clint Eastwood în peliculă şi glume învechite spuse pe tonul grav specific, cum ar fi replica „pleacă înainte de a avea un atac de cord” spusă în timp ce se confruntarea cu un hărţuitor într-un bar.
Va fi interesant de văzut dacă Eastwood va primi recunoştinţa Academei pentru munca lui din acest film, deşi s-ar putea ca actorul să primească un premiu Oscar doar pentru consolare, după atâţia ani de munca in industia cinema.

Alături de Amy Adams, Justin Timberlake şi John Goodman, Clint Eastwood are toate şansele să facă senzaţie în luna Decembrie, atunci când filmul regizat de Robert Lorenz se lansează şi pe marile ecrane din România.
Trouble With The Curves ajunge în cinematografe începând cu data de 28 Septembrie.
Simona

2 comentarii

  1. Bine zis, poate Oscar pentru activitate, merta oricum si pentru munca lui ca regizor din trecut.
    Filmul arata bine si chiar nu credeam ca o sa mai vad vreun film cu Clint.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.