Adaptarea Muzicalului LES MISERABLES Ne Prezintă Un Nou Poster Oficial

Adaptarea Muzicalului LES MISERABLES Ne Prezintă Un Nou Trailer Oficial

Posterul oficial si noul trailer pentru adaptarea muzicală a celui mai mare roman scris de Hugo, a apărut online şi vine ca o completare pentru imensa reputaţie ce o are spectacolul muzical ce se perindă pe scenele lumii de 27 de ani.

Adaptarea romanului lui Victor Hugo îl are în centru pe Jean Valjean, un bărbat sărac aflat ce fuge de 18 din calea legii, pentru că a îndrăznit să fure o pâine cu care vroia să îşi hrănească copii muritori de foame ai sorei sale, într-o perioadă de criză a Franţei din secolul 19.
Ofiţerul de poliţie Javert (Russell Crowe) este cel care se află permanent pe urmele lui Jean, implacabil în dorinţa sa de a-l captura şi de a-l vedea pedepsit.
Les Miserables este noua adaptare a senzaţionalului spectacol muzical după romanul omonim, atât de iubit la nivel mondial, muzical văzut de mai mult de 60 de milioane de oameni în 42 de ţări şi tradus în peste 21 de limbi şi care încă rupe box-office-ul pretutindeni, în al 27-lea an de la existenţa sa ca spectacol.

Regizat de câştigătorul premiului Oscar pentru Discursul Regelui, premiatul regizor Tom Hooper, noul film muzical are în distribuţie staruri ca Hugh Jackman, câştigătorul unui Oscar, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Barks Samantha, alături de Helena Bonham Carter şi Sacha Baron Cohen.
Les Miserables
este o povestea captivantă despre vise năruite, dragoste neîmpărtăşită, pasiune, sacrificiu şi un testament atemporal al supravieţuiri spiritului uman.
Hugh Jackman joacă rolul ex-prizonierului Jean Valjean, vânat timp de decenii de poliţistul nemilos Javert interpretat de Russell Crowe.
În Decembrie anul acesta, cel mai longeviv muzical din lume, îşi va etala puterea pe marele ecran într-o interpretarea spectaculoasă a regizorului Tom Hooper, ce ne va aduce o altă viziune a poveştii epice scrisă de Victor Hugo.

Cu o distribuţie ce e plină de superstaruri internaţionale şi melodii ce au făcut carieră de-a lungul a 27 de ani de spectacole pe scene internaţionale, inclusiv I Dreamed a Dream, Bring Him Home, One Day More sau On My Own, Mizerabilii va fi un adevărat spectacol al spectacolelor, fiind acum renăscut ca o experienţă muzicală cinematografică unică în viaţa.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.