Anne Hathaway Ar Putea Juca În Filmul SCI-FI Regizat De Spielberg: ROBOPOCALYPSE

Anne Hathaway este dorită de către Steven Spielberg în următorul proiect masiv al regizorului, o ecranizare a unui roman sci-fi intitulat Robopocalypse.

Vă spuneam încă de anul trecut, exact în luna septembrie, că Steven Spielberg va regiza o ecranizare a unui roman science fiction intitulat Robopocalypse.
Ei bine, această ecranizare, va fi viitorul proiect mare al regizorului Steven Spielberg, după recentul film Lincon, film în care rolul principal masculin i-a fost deocamdată oferit, la începutul veri, lui Chris Hemsworth.
Deşi încă nu s-a confirmat nimic oficial, iată că la doar câteva luni de la declaraţiile lui Spielberg despre Hemsworth, regizorul mai adaugă un nume celebru la prezumtiva listă a distribuţiei filmului sci-fi.
Regizorul a declarat de curând că o vrea pe Anne Hathaway alături de Chris, iar Deadline a confirmat astăzi că Hathaway dă târcoale filmului, dar că studioul nu a confirmat asta.

Viitorul film sci-fi major, este bazat pe romanul încă nepublicat al scriitorului Daniel H. Wilson, intitulat Robocalypse, unde acţiunea filmului se desfăşoară într-un viitor nu foarte îndepărtat, unde roboţii ne fac viaţa mult mai uşoară.
Aceştia ajută la curăţarea bucătăriei noastre, ne conduc maşinile şi luptă războaie în locul nostru.
Asta până când sunt transformaţi în ucigaşi eficienţi de un om de ştiinţă care declanşează accidental o inteligenţă artificială numită Archos îngropată în Alaska şi care preia conducerea întregii reţele informatice a Pământului.
Deocamdată nu se ştie ce rol i-a fost atribuit actriţei.
Vedeta lui Thor, va intra însă în pielea unui soldat izolat al armatei SUA, martor al unui eveniment de revoltă a unor unităţi robotizate de menţinere a păcii.

Faptul că DreamWorks a achiziţionat drepturile de ecranizare a unui roman încă nepublicat, înseamnă că romanul este extraordinar de bun, ori atestă faptul că Steven Spielberg chiar are o obsesie mai veche despre apocalipsa roboţilor şi vrea să realizeze neapărat încă un film sci-fi despre acest subiect.
Toate astea se întamplă la aproximativ 10 ani de când regizorul a realizat filmul A.I. Artificial Intelligence (2001) si el fiind o ecranizare a unei poveşti scurte numită Supertoys Last All Summer Long scrisă de Brian W. Aldiss.
Tot astăzi s-a confirmat că Robopocalypse, îl va avea drept producător executiv pe Tom Rothman.
Sci-Fi-ul Robopocalypse va fi lansat în cinematografe în luna Mai 2014.
Simona

2 comentarii

 1. Macar de ar incepe odata pre-productia 🙂
  Inca nimic nu e oficial cu distributia, Spielberg doar s-a pronuntat, cum ca i-ar vrea pe astia doi!
  Om vedea!
  Oricum, din ce am citit pe net, cartea e superba, desi mie imi pare un subiect cam folosit deja!

 2. Astept cu nerabdare sa vedem cum se comporta cartea pe piata inainte sa ma pronunt in legatura cu filmul.
  Dar avand in vedere ca Spielberg face din tantar armasar, nu o sa ma mir daca asta o sa fie un alt mare succes sci-fi.
  Evident ca distributia o sa fie pe masura 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.