James Cameron Confirmă Că AVATAR 4 Va Fi Un Prequel Şi Dezvăluie Mai Multe Informaţii

James Cameron a declarat oficial că va realiza şi un al patrulea film Avatar, ce va trata subiectul colonizării planetei Pandora şi problemele pe care primi oameni le-au întâmpinat cu băştinaşi de acolo.

În ciuda faptului că de fiecare dată când cineva rosteşte numele lui James Cameron, el este automat asociat cu filmul Avatar şi bioluminiscenţa planetei Pandorei, a fost destul de greu de desluşit ce se întâmplă dincolo de ambiţia actuală a regizorului de a filma cele două continuări simultan.
Şi în ciuda comentariilor pe care actriţa Sigourney Weaver le-a făcut despre viitoarele filme Avatar, se pare că un al patrulea film se va adăuga lotului de producţie.
Vorbind cu MTV, regizorul spune că al patrulea film este în curs de planificare şi că acum doar el ştie ce poate conţine acesta.
-„Am o idee pentru un al patrulea film, „ a declarat Cameron.
-„Nu am pus încă stilou pe hârtie pentru scenariu, dar practic va fi un prequel ce va merge înapoi în timp, la expediţiile timpurii ale Pandorei, într-un fel arătându-ne ce nu a mers bine între oameni şi Na’vi. În schimb, cele două continuări, vor încheia povestea pe care o ştim cu toţii.”

Regizorul a mai spus că va merge înapoi cu al patrulea film pentru a nu plictisi audienţă şi pentru a plasa în poveste ceva proaspăt, chiar dacă riscă să semene cu alte trilogii faimoase.
-„Vom încerca să nu imităm franciza Star Wars, dar aceasta este următoarea mişcare logică, deoarece vom încheia cercul tematic la sfârşitul trilogiei, singurul lucru rămas de făcut este să mergem înapoi pentru a vedea ce a condus de fapt la aceste evenimente şi la crearea unor personaje noi. Cam acesta este planul.”
Cameron
a dezvăluit şi că motivul real pentru care există aceste întârzieri, este pregătirea unor tehnologii necesare pentru ca procesul de filmare şi producţie să devină mult mai uşor pentru distribuţie.
-„Am petrecut mai mult de doi ani prelucrând filmul original întreg”, explică el.
-„A fost un proces foarte complex şi greu, dar nu vreau ca acest lucru să se repete cu încă trei filme, ar fi dureros, de aceea probăm nişte prototipuri care vor face munca mult mai lină, lăsând loc mai mult procesului de creativitate.”

Dar ce urmează pentru regizor după capitolul Avatar?
Cameron pare să fie ocupat cu Pandora pentru viitorul apropiat, dar producătorul Jon Landau, vorbind cu cei de la MovieZine, relevă faptul că unul din planurile regizorului rămâne şi adaptarea manga Battle Angel Alita, de care regizorul este încă foarte interesat, fiind una din povestirile lui favorite.

Deşi această adaptare, Battle Angel, nu va ajunge probabil pe ecrane înainte de 2017, producţia efectivă pentru acest film, pare că va fi următorul proiect garantat pentru James Cameron.
Dar înainte de toate astea, aştept cu nerăbdare începerea producţiei măcar pentru Avatar 2.
Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.