DWAYNE JOHNSON A Oprit O Spargere Reală Pe Platourile De Filmare FAST & FURIOUS 6

DWAYNE JOHNSON A Oprit O Spargere Reală Pe Platourile De Filmare FAST & FURIOUS 6

Erou filmelor de acţiune Dwayne Johnson a abordat în timpul filmărilor unei scene, o gaşcă de hoţi ce încercau să fure echipamente scumpe de pe platourile de filmare a producţiei Fast Six.

Aparent, Dwayne Johnson îşi regizează singur secvenţele de acţiune, devenind protagonistul unei întâmplări interesante pe platourile din Londra, unde se filmează momentan Fast Six, al şaselea film din franciză.
Wrestler-ul profesionist se afla în Hackney, undeva în estul Londrei, atunci când în mijlocul filmări unei secvenţe de acţiune a zărit ceva dubios.  Johnson a observat doi tipi suspecţi, ce dădeau târcoale unei locaţii utilitare de pe platourile de filmare, ce conţinea echipamente scumpe. Actorul a sărit imediat la acţiune. Abandonându-şi scena pe care tocmai o filma, The Rock a început să alerge spre hoţi, fluturând spre ei insigna FBI falsă a caracterul său din film. Cei doi escroci au fost atât de surprinşi de statura impunătoare a luptătorului ce fugea spre ei, încât efectiv au luat-o la fugă, fără să fi apucat să fure nimic.
Sincer şi indiferent de circumstanţe, daca l-ai vdea pe Dwayne Johnson fugind spre tine, tu ce ai face?
DWAYNE JOHNSON A Oprit O Spargere Reală Pe Platourile De Filmare FAST & FURIOUS 6

Distribuţia din Fast Six, glumeşte acum spunând că ar trebui să concedieze agenţii de securitate de pe platourile de filmare şi ar trebui să îl angajeze doar pe Dwayne Johnson, care ar fi suficient.
Avându-l pe Dwayne The Rock Johnson ca agent de securitate, nici nu ar fi o idee atât de rea, ţinând cont de faptul că Johnson a crescut considerabil în ultimii ani, atât ca actor, cât şi ca luptător, dovedind că este capabil să menţină interesul producătorilor, în timp ce este în discuţii pentru a fi protagonistul principal a multor filme viitoare. Înainte de a fi luptător profesionist şi actor de succes, The Rock a fost un jucător de fotbal american la Universitatea din Miami, la acel moment o echipă foarte dominantă, până când a suferit un accident grav ce l-a determinat să îşi revizuiască cariera.
DWAYNE JOHNSON A Oprit O Spargere Reală Pe Platourile De Filmare FAST & FURIOUS 6

Deoarece acest eveniment s-a întâmplat în mijlocul filmării unei scene de acţiune, sper că cineva a înregistrat această activitate extracurriculară, iar producătorii o vor include ca bonus special pe ediţia Blu-ray a filmului Fast Six. Aş fi mai interesat să îl văd pe Dwayne Johnson cum sperie nişte hoţi cu o insignă falsă FBI, decât să mai văd încă un film Fast And Furious. Totuşi, întrebarea ce îmi persistă în minte acum este, ce s-ar fi întâmplat dacă hoţii nu ar fi fugit.

9 comentarii

 1. LoooL jeezzzz, clar as fi fugit si eu de as fi mancat pamantul, cu tipul asta nu e de glumit. sunt curios ce gandesc acuma hotii aia doi care vad stirea prin presa :)))))))

 2. Banuiesc ca doar a vrut sa-i sperie, caci altfel ar fi iesit un scandal monstru de care ar fi profitat hotii!
  The Rock rocks 😛

 3. Dude, cat de tare poate fi omul 🙂
  Cred ca era mai interesant daca-i prindea si le dadea o batuta sora cu moartea.
  Sa vezi tu atunci promovare si scandal pe capul lui :))

 4. Exact la o arma ma gandeam si eu 🙂
  Evident ca nu are toti neuroni acasa, doar nu a ajuns unde a ajuns fiind un om normal.
  Totusi iti trebuie niste "cohones" ca sa faci ce a facut el acolo.

 5. PaI este simplu cred ca isi luau o mare bataie de la Rock, na da nici asta nu are toata tigla pe casa cum sa faci asta sa te duci cu insigna aia falsa ca nebunu. Daca aia erau inarmati ?

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.