Londra Devastată: Vezi Noi Imagini Cu DWAYNE JOHNSON De La Filmările Producţiei FAST SIX

Dwayne „The Rock” Johnson munceşte din greu la filmul Fast And Furious 6, iar ultimele imagini de la filmările producţiei de pe străzile din Londra, par a fi făcute în centrul unor distrugeri grave pe Podul Lambeth.

După ce ne-am amuzat copios citind despre incidentul cu hoţii de pe platourile de filmare, Dwayne Johnson ne oferă din nou motive să ne gândim de pe acum la acţiunea ce va avea loc în următorul film Fast And Furious.
Nu există nici o îndoială, fiind deja o chestie destul de clară, toate filmele Fast And Furious sunt pline de acţiune cu cifra octanică ridicată, conţin super maşini şi mai ales curse ilegale, toate astea dovedindu-se a fi atât de populare, încât franciza a ajuns la filmul cu numărul şase, acesta fiind un număr rar în ultimii ani, dacă e să ne uităm la toate francizele din trecut.

Toate astea probabil că sunt meritul regizorului Justin Lin, cel care a introdus o nouă formulă în franciza Fast And Furious şi care l-a adus în distribuţie şi pe Dwayne Johnson, în rolul unui agent special al Serviciului De Securitate Diplomatică, ce se află întotdeauna pe urmele fugarilor interpretaţi de Vin Diesel şi Paul Walker.
Dwayne Johnson
şi-a adus cu el în franciză şi farmecul personal, imprimându-i personajului Luke Hobbs, stilul său personal de luptător ce nu se dă niciodată bătut, ce i se potriveşte ca o mănuşa.

Devreme ce succesul filmului anterior a fost răsunător la nivel mondial, Dwayne Johnson, are toate motivele din lume să zâmbească şi să glumească în mijlocul distrugerii unui pod din centrul Londrei, în vreme ce poartă un tricou negru incredibil de strâns şi o insignă DSS.

Această scenă, ce a fost filmată ieri, îl prezintă pe caracterul lui Johnson, într-o urmărire prin Londra, ce se termină cu o confruntare majoră cu forţele personajului negativ al filmului, interpretat de Luke Evans, iar din noile imagini reiese că ambele părţi vor duce o luptă al naibii de grea.
Între timp, Johnson păstrează legătura strâns cu fanii săi de pe Twitter şi Facebook, cu update-uri foarte amuzante ce conţin întotdeauna actualizări de pe platourile de filmare.

Distribuţia de bază a francizei va reveni în Fast Six, iar actorii Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Ludacris, Jordana Brewster, Tyrese Gibson şi Michelle Rodriguez, îi vor avea alături pe mai noi veniţi Joe Taslim, Luke Evans, Gina Carano şi Clara Page în filmul ce va ajunge în cinematografe pe 24 Mai 2013.

Devreme ce subiectul filmului are o răspândire globală de data aceasta, locaţiile pentru următoarele săptămâni ale filmărilor producţiei Fast Six, mai includ locuri ca Insulele Canare şi Glasgow, Scoţia.
Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.