Primul Trailer Pentru Comedia IDENTITY THIEF Cu Jason Bateman Şi Melissa McCarthy

Dacă aşteptai o nouă comedie ce să îl aducă într-un rol principal pe Jason Bateman, atunci a venit vremea să zâmbeşti, fiindcă a apărut primul trailer pentru Identity Thief.
Regizat de Seth Gordon (Horrible Bosses), filmul îi are în distribuţie pe Jason Bateman, care joacă rolul unui responsabil pentru crearea de conturi ce are la dispoziţie o săptămână pentru a o urmări pe Melissa McCarthy, care i-a furat identitatea.

Horrible Bosses a fost o surpriză fantastică anul trecut, iar asocierea lui Bateman şi McCarthy în aceeaşi peliculă, arată a fi o idee grozavă, dar în timp ce eu ador comediile, privind cu atenţie la acest prim trailer, lucrurile nu arată prea bine pentru viitoarea comedie, din punct de vedere al scenariului.
Multe din glumele folosite pentru promovare, par folosite şi în alte comedii, iar scenariul pare să aibă plasate doar câteva momente scurte ce ar clasa filmul ca şi comedie.
Sper totuşi ca scenariul să fie unul mai elaborat, iar dialogul pentru film, să fie unul mai hilar şi mai complet, având în vedere calibrul talentelor implicate în această comedie, care cu indulgenţă, la prima privire, arată destul de promiţător.

Interacţiunea dintre McCarthy şi Bateman pare a fi destul de dinamică, aşa că sunt dornic să văd mai multe secvenţe din această comedie.
Sinopsis-ul pentru film spune cam aşa:
Starul din Horrible Bosses, Jason Bateman şi eroina principală din Bridesmaids, Melissa McCarthy, conduc distribuţia noi comedii intitulată Identity Thief, o comedie în care un tip obişnuit este obligat să ia măsuri extreme pentru a-şi reabilita numele şi identitatea.
Neavând nimic de pierdut, după ce identitatea sa este furată, el va afla cât de greu poate fi să obţină un simplu card de identitate, de la o femeie obsedată de cumpărături.
Având la dispoziţie fonduri nelimitate, Diana (McCarthy) îşi permite să trăiască în Miami, unde regina cumpărăturilor cu amănuntul, îşi îndeplineşte o fantezie mai veche.

Dar există o singură mică scăpare din partea ei: ID-ul furat pe care ea îl utilizează pentru a-şi finanţa fantezia, este pe numele Sandy Bigelow Patterson, un bărbat (Bateman) ce locuieşte în cealaltă parte a ţării.
Având doar o săptămână la dispoziţie, adevăratul Sandy Bigelow Patterson se îndreaptă spre sud, pentru a se confrunta cu femeia ce pare să aibă acces la toate aspectele din viaţa lui, prin intermediul unui card.
După multe păţanii şi cu ideea că hoaţa va fi o ţintă uşoară, el va descoperi cât de greu este să îşi obţină numele şi viaţa înapoi, de la o femeie fără scrupule.

Filmul mai are în distribuţie staruri ca Jon Favreau, Amanda Peet, Tip “T.I.” Harris, Genesis Rodriguez, Morris Chestnut, John Cho, Robert Patrick şi Eric Stonestreet.
Identity Thief va ajunge în cinematografe începând cu data de 8 Februarie 2013.|
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.