INDEPENDENCE DAY Va Avea Două Continuări Ce Au Deja Titluri Şi Ce Vor Fi Supuse Post Conversiei 3D

Regizorii Roland Emmerich şi Dean Delvlin au titluri de lucru pentru cele două continuări Independence Day şi declară că au găsit deja un subiect fascinant, ce s-ar putea să încânte din nou audienţa in cinematografe.

Deşi probabil cel mai apropiat lucru pe care îl vom putea vedea curând în cinematografe legat de succesul filmului Ziua Independenţei, va fi pelicula originală care se va relansa anul viitor, se pare că munca continuă pentru cele două sequeluri programate.
Deşi iniţial filmul regizorului Roland Emmerich a fost conceput ca o trilogie, ulterior, nu a fost realizată nici o continuare a filmului.
Roland Emmerich lucrează în prezent la filmul de acţiune White House Down, se pare ca el şi producătorul Dean Devlin reuşesc să lucreze în paralel la scenariul continuărilor Independence Day, atunci când au timp.

Cei doi se referă la filmele proprii, ca fiind în curs de dezvoltare, declarând că cele două continuări au titluri de lucru precum Idependence Day Forever Partea întâi şi Independence Day Forever Partea a doua.
Regizorul a comentat de curând cu privire la utilizarea specială a efectelor 3D în cele două continuări şi la tonul filmărilor pentru aceste filme ce se află în zvonuri de multă vreme.
Într-un interviu recent, Emmerich şi Dean Devlin au mai menţionat că cel mai mare obstacol pentru realizarea celor două continuări ar fi reunirea tuturor membrilor distribuţiei şi că această întârziere masivă îi va da posibilitatea lui Emmerich să ia în considerare dacă vrea să folosească tehnologia 3D, sau nu.
Momentan, el are unele rezerve cu privire la camerele 3D actuale, dar dacă va fi constrâns de cerinţele studioului, el va filma în 2D şi va realiza ulterior conversia  în 3D.

Dean Devlin a mai declarat recent, că tonul continuărilor va fi cu totul altul, dar că lupta fanilor pentru aceste continuări şi modul în care aceasta a crescut în aprecieri de-a lungul timpului, i-a determinat să sporească munca:
-„De curând, împreună cu Roland, am stat şi am urmărit din nou filmul original. E o experientă diferită să îl vezi pe televizor!  La filmul original, m-a surprins cât de multă dragoste există în el: între caracterele din film, pasiunea realizatorilor pentru subiect şi dragostea celor din distribuţie pentru acest film. Acum că ne apropiem de un sequel suntem convinşi că acest aspect este soluţia pe care trebuie să o aplicăm. Eu cred că a fost într-adevăr cheia succesului care a funcţionat pentru toată lumea implicată şi vom folosi acest lucru, acum că am găsit şi câteva subiecte pe care continuările le vor trata.”

E interesant să ştim că încă se lucrează la continuările pentru Independence Day şi că cei doi regizori şi producători, par să fi găsit cheia ce a făcut din filmul original un succes, dar în ciuda faptului că vor trece încă câţiva ani înainte de a vedea ceva mai substanţial, sunt sigur că mulţii dintre voi sunteţi, dacă nu curioşi, cel puţin intrigaţi de ideea unor continuări pentru succesul sci-fi Independece Day, film ce a influenţat multe alte producţii ulterioare despre invazia extratereştrilor.
Mă întreb oare ce idei vor mai scote la iveală cei doi regizori.
Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.