Jim Carrey Va Avea Un Rol Interesant În KICK ASS 2: Balls To The Wall

Doar cu câteva zile înainte de începerea filmărilor pentru Kick-Ass 2, aflăm că Jim Carrey s-ar putea să ne încânte cu un rol impresionant în continuarea filmului, intitulată Balls To The Wall.

Trebuie să recunosc, filmul Kick Ass a fost una din plăcerile mele incontrolabile, din cauza cadrelor super exagerate, a tonului de benzi desenate pe care regizorul l-a imprimat peliculei, a şicanelor subtile despre lumea reală şi mai ales despre mediul geopolitic actual, dar şi pentru rolul isteric de bun al lui Chloe Grace Moretz, imbatabilul Big Daddy aka Nicholas Cage şi evident Mark Strong.
În timp ce majoritatea actorilor din primul film vor reveni în sequel, există şi câţiva noi veniţi, inclusiv Donald Faison pentru rolul Gravity Doctor şi John Leguizamo în rolul Javier, garda de corp a lui Red Mist (Christopher Mintz-Plasse).
Totuşi, ca orice sequel bun, Kick Ass 2 are încă destule roluri nedistribuite.
Recent, se zvonea că cei de la Universal ar fi foarte interesaţi de achiziţionarea lui Jim Carrey, pentru rolul colonelului, mai bine cunoscut de fanii Kick-Ass, ca Colonel Stars.

La momentul acela, rolul părea perfect pentru Jim Carrey, care tocmai a terminat producţia pentru filmul The Incredible Burt Wonderstone.
Dar iată că dorinţa celor de la Universal va fi îndeplinită.
Ieri, regizorul filmului, Jeff Wadlow (Cry Wolf), a confirmat într-un fel, faptul că Jim Carrey va face parte din distribuţie.
Ştirea a fost oferită de regizor prin intermediul contului său de Twitter, unde a scris următoarele:
– „Mai sunt şase zile până la începerea filmărilor şi avem în mod oficial un Colonel. Alrighty f’n then”.
Deşi nu a fost o referire directă la numele actorului, orice fan al lui Jim Carrey, va recunoaşte aluzia la una din replicile binecunoscute ale lui, folosită de acesta în Ace Ventura: Pet Detective, „Alrighty f’n then”, care a sugerat clar că este vorba de el.
Pentru cei ce nu ştiu, Colonelul Stars, al cărui alter-ego este Sal Bertolini, este un fost angajat al mafiei, ce strânge în jurul său, o echipă de super-eroi excentrici, numită Justice Forever, doar pentru a lupta alături de ei împotriva elementelor negative.
– „El este cel ce îi motivează pe aceştia să lupte cu puteri superumane pentru a elimina tot răul”, a declarat Wadlow.

Nu este încă o confirmare categorică venită oficial din partea celor de la Universal şi sincer să fiu, nici nu mă aştept la vreo confirmare oficială chiar acum, dar având în vedere şicana regizorului, sunt mai mult decât sigur, că Jim Carrey va acceptat rolul.
La fel ca Nicolas Cage în primul film, Jim Carrey va oferi probabil o interpretare a unui super-erou hazliu, dar în acelaşi timp cu un comportament „dur”, dacă poate fi vorba de aşa ceva atunci când vorbim de Jim Carrey.
Fiind o adaptare după o serie de benzi desenate, încă se aşteaptă să existe unele abateri în scenariul lui Wadlow, deşi în principiu, personajele ar trebui să rămână cam la fel.

Aşa cum a menţionat şi regizorul, producţia Kick-Ass 2 începe filmările în doar câteva zile, deci ne aşteptăm la alte ştiri cu privire la distribuţia filmului, inclusiv confirmarea oficială a lui Jim Carrey în rolul colenelului.
Kick-Ass 2 subintitulat Balls To The Wall, îi va readuce din nou pe Aaron Johnson, Chloe Grace Moretz, Christopher Mintz-Plasse şi evident, Nicolas Cage.
Premiera filmului este programată pentru data de 28 Iunie 2013.
Silviu

UPDATE 5 Septembrie: La o zi diferenta, creatorul Mark Millar, a confirmat oficial că Jim Carrey a semnat un contract pentru rolul din Kick Ass 2!!!

4 comentarii

  1. No shiet sherlock, chiar il urmaresti pe twitter??!! :)))))))
    Sorry da trebuia sa comentez, nu m-am putut abtine :d

  2. Oh da, il urmaresc pe twitter, si desi uni considera ca a cazut intr-un con de umbra, inca mai are resurse. Astept cu nerabdare! MiNuNaTa veste, sper sa nu fie doar zvonuri :))

  3. Ahahaha Cage si Carrey in acelasi film? wow ce bizanterie o sa iasa 🙂
    Mi-a placut mult primul film, pe langa aluzile la super-hero hype, a avut putin aer copilaros, iar Chloe a fost bestiala :))
    Super, de-abia astept sa il vad!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.