KICK ASS 2: BALLS TO THE WALL Şi Primele Imagini Cu JIM CARREY În Rolul Colonelului Stars

Au apărut noi imagini de pe platourile de filmare Kick Ass 2: Balls To The Wall, iar cu această ocazie îl vedem şi pe Jim Carrey costumat pentru rolul pe care acesta îl deţine în film.

Ultima dată când Jim Carrey a apărut într-un film ce era o ecranizare a unor benzi desenate, a fost în 1995, iar actorul a îmbrăcat atunci dresuri verzi şi a avut un păr portocaliu pentru rolul Riddler din filmul lui Joel Schumacher, Batman Forever.
De data aceasta Jim Carrey are o cu totul altă costumaţie.
Actorul se întoarce la genul de filme cu super-eroi în mult aşteptatul Kick-Ass 2, sequel satiric al primului film regizat de Matthew Vaughn, o ecranizare după cartea de benzi desenate a lui Mark Millar şi John Romita Jr.
Jeff Wadlow şi-a asumat responsabilitatea scenariului şi regia filmului Kick-Ass 2, deoarece Vaughn este ocupat cu pre-producţia pentru viitorul film X-Men: Days Of Future Past.

Jim Carrey va juca de data aceasta, rolul unui caracter mai aspru şi după cum veţi vedea din imaginile de pe platourile de filmare, actorul este costumat ca un colonel de armată, poartă steagul Statelor Unite ale Americii, iar în poza de mai sus, este alături de Kick Ass şi un personaj nou numit Night Bitch.
Deşi el nu este decât o fostă brută a mafiei pe nume Sal Bertolini, Colonelul Stars va aduna mai mulţi super eroi într-o singură gaşcă intitulată Justice Forever, ce va lupta împotriva nedreptăţilor şi a criminalităţii din oraş.
În Kick Ass 2, super-eroi care aspiră la gruparea Justice Forever sunt Dave Lizewski a.k.a. Kick-Ass (Aaron Johnson), Doctor Gravity (Donald Faison), duo-ul soţ şi soţie intitulat Remembering Tommy, precum şi Night Bitch (Booth Lindy), Insect Man (Robert Emms) şi Battle Guy (Clark Duke), cel mai bun prieten al lui Kick Ass, ce se întoarce de data asta purtând şi el un costum.

De asemenea, setul de imagini o mai prezintă si pe Chloe Grace Moretz, actorul de comedie John Leguizamo (Javier) alături de Mother Rusia (Olga Kurkulina), unul din principali antagonişti ai filmului, celalat fiind acelasi Christopher Mintz-Plasse (Red Mist) pe care îl vedeţi în noile imagini costumat, de data asta sub numele de The Motherfucker.

După cum am mai menţionat şi anterior, Kick-Ass 2: Balls To The Wall, este în mijlocul filmărilor, dar având în vedere că producţia e pe terminate, poate câteva imagini oficiale ale eroilor mascaţi, vor fi lansate cât de curând.
Premiera filmului este programată pentru data de 28 Iunie 2013.
✐ Silviu

2 comentarii

  1. Jim s-a implicat in multe chesti lately, spera la o relansare grandioasa.
    Nu arata rau, si mai ales ca si-a declarat admiratia pentru primul film kick ass!
    Chestia e ca avand un alt regizor, ori va fi un hit ori un dezastru 🙂

  2. Hah super fain Jim, sper sa fie aibe filmul macar jumate din satira primului.
    Dar cu Carrey in distributie sunt sigur ca va fi o reusita, mai ales la cum e costumat 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.