LIFE OF PI Are Un Trailer Nou Internaţional Ce Arată Magnific Şi Are O Poveste Captivantă

LIFE OF PI Are Un Trailer Nou Internaţional Ce Arată Magnific Şi Are O Poveste Captivantă

Noul trailer pentru Life Of Pi aduce cu el imagini fantastice pe care nu le-am mai văzut înainte şi îmbină o poveste captivantă cu un stil vizual unic, de care te îndrăgosteşti rapid.

Legiuni de peşti ce zburdă pe suprafaţa strălucitoare a oceanului, o balenă maiestuoasă scăldata în lumina de smarald ce mângâie cerul nopţii şi o armadă de manguste pe o insulă nelocuită, sunt doar o parte din minunăţiile vizuale cu care ne încântă noul trailer internaţional pentru călătoria fantastică a lui Pi.
Adaptarea romanului Viaţa Lui Pi scris de Yann Martel, s-a aflat în dezvoltare mai mulţi ani de zile, iar realizarea cinematografică a devenit iminentă la un moment dat.

Adaptarea romanului are parte de un scenariu conceput de nominalizatul la Oscar, David Magee (Finding Neverland), iar munca sa incredibilă se simte chiar şi în acest trailer internaţional scurt.
Tobey Maguire era stabilit iniţial pentru a juca rolul lui Martel în această adaptare cinematografică, dar ştirile de la începutul acestei luni spun că actorul din Spider-Man a fost scos din distribuţie, iar în conformitate cu dorinţele regizorului Lee, filmul dispune acum, de o distribuţie complet internaţională.
Toby Maguire a fost înlocuit cu Rafe Spall, cel care a jucat rolul unui biolog infam în Prometheus.
Trailerul internaţional îl prezintă încă de la început pe Rafe Spall în rolul unui scriitor ce vorbeşte cu un Pi mai în vârstă (Irrfan Khan) şi care speră să audă povestea uimitoare a acestuia, secvenţă ce face tranziţia într-un montaj de imagini uimitoare şi momente ce se desfăşoară ca o colecţie de picturi digitale în mişcare, ce ne prezintă aspecte din povestea incredibilă de supravieţuire a personajului principal.

Stabilit a fi lansat în România în Decembrie anul acesta, Life Of Pi spune povestea unui băiat pe nume Pi (Suraj Sharma), ce rămâne blocat în largul oceanului pentru 227 de zile, alături de un tigru bengalez pe nume Richard Parker, o hienă, o zebră şi un urangutan.
Pi Patel, este fiul unui director de grădină zoologică, iar cunoştinţele sale enciclopedice cuprind comportamentul animalelor şi o dragoste enormă pentru poveşti de tot soiul.
Când Pi împlineşte şaisprezece ani, familia sa emigrează din India în America de Nord la bordul unei nave de marfă japoneze, care împreună cu animalele din grădina lor zoologică, se îndreaptă spre o casă nouă.
Nava se scufundă, iar Pi naufragiază într-o barcă de salvare, alături de alţi însoţitori ciudaţi: o hienă, un urangutan, o zebră rănită şi Richard Parker, un Tigru Bengalez.
Curând, tigrul s-a descotorosit de toate celelalte vietăţi, pe barcă rămâne doar Pi, a cărui cunoştinţe vaste îi vor permite să coexiste cu un tigrul bengalez, timp de 227 de zile.
Când ajung în cele din urmă ajung pe coasta Mexicului, Richard Parker fuge în junglă, fără a mai fi văzut vreodată.

Autorităţile japoneze care îl interoghează pe Pi refuză să creadă povestea lui şi îl forţează să le spună „adevărul”.
După ore de constrângere, Pi spune o altfel de poveste, o poveste mai puţin fantastică, mult mai convenţionala.
Dar este oare acesta poveste adevărata?
Ideea ecranizării romanului lui Yann Martel este foarte impresionantă.
Nenumăraţi artişti au lucrat la realizarea efectelor vizuale şi compoziţia digitală a filmului, în timp ce directorul de imagine Claudio Miranda (Tron: Legacy) a colaborat cu Ang Lee pentru montarea acestor cadre diferite ce îţi fură privirea.
Cu toate acestea, stilul vizual nu există în această ecranizare doar de dragul de a fi acolo.

Life Of Pi

Mai degrabă, este o reflecţie a perspectivelor neobişnuite din povestea lui Pi, o prezentare mai elaborată a unui loc în care spiritualitatea şi gândirea ştiinţifică nu sunt în conflict.
Dar cu o premisă captivantă ce se află în mâinile capabile ale regizorului Ang Lee, sunt sigură că filmul va aduce nu doar o poveste interesantă ci şi un spectacol vizual unic, dovedind încă odată că regizorul îşi merită pe deplin laudele.
Capodopera lui Ang Lee va ajunge în cinematografe începând din 21 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.