Miley Cyrus Şi Noua Ei Tunsoare Apar Alături De Ashton Kutcher În Noul Sezon TWO AND A HALF MEN

După ce Charlie Sheen şi Lindsay Lohan au apărut în prima poză din Scary Movie 5, iată că există o nouă frenezie mass-media: Ashton Kutcher şi Miley Cyrus!

Şi de data aceasta este chiar în fostul loc de muncă al lui Sheen, sezonul 10 al serialului Two And A Half Man.
De ceva vreme umblă zvonuri că Miley Cyrus va apărea ca un guest star în serial, cauzând astfel o isterie populară în media de divertisment.
Iată că acum există dovezi incontestabile cu ea.
Miley
şi tunsoare ei nouă, va juca conform relatărilor, un personaj numit Missi, scris cu „i” şi nu cu „y”, ea fiind fiica unui prieten al personajului interpretat de Ashton Kutcher, care ajunge la usa casei lui Walden, inoportun, pentru o vizită scurtă.

Judecând după pozele cu starul pop, care oferă şi o imagine în pat cu Kutcher, astfel încât să fie chiar în ciuda lui Charlie şi Lindsay, Walden pare surprins să o vadă la uşă.
În toate astea, aparent Angus T. Jones (Jake) are de câştigat şi nu numai pentru că arată destul de încântat în imagine, ci din fericire pentru el, zvonurile recente spun că Missi (Miley Cyrus) este considerată ca fiind o potenţială iubită pentru Jake.

Dar, mai există şi o imagine nouă în care Miley Cyrus într-un costum de baie este alături de Ashton Kutcher, care tocmai îi pune loţiune de bronzat pe spate în timp ce ea priveşte seducător spre Walden!?!

Deocamdată nu se ştiu prea multe despre acest subiect, dar rămâne să vedem în ce măsură va influenţa Miley Cyrus audienţa celui mai iubit serial din America.
Puteţi decide dacă Miley Cyrus îşi interpretează rolul bine, atunci când Two And A Half Man va debuta pe micile ecrane, începând cu 27 Septembrie.
Simona

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.