A Fost Oprită Producţia La Drama MOTOR CITY Cu Gérard Butler

Cu doar câteva săptămâni înainte de începerea filmărilor, producţia pentru filmul de răzbunare Motor City, în care Gerard Butler deţine rolul principal, a fost oprită brusc.

Filmul regizorului Albert Hughes (The Book of Eli), ce a avut o evoluţie destul de anevoioasă, a avut anterior pe listă actorilor pentru rolul principal, nume ca Dominic Cooper, Jake Gyllenhaal sau Jeremy Renner, dar în cele din urmă Gerard Butler a fost cel ce şi-a asumat rolul principal al unui infractor, care după ce este eliberat din închisoare, începe urmărirea celor care i-au înscenat arestarea.
Motor City îl are pe Adrien Brody la bord, el urmând să joace rolul unui personaj negativ, dar şi pe Mickey Rourke într-un rol secundar.
Filmările erau stabilite să înceapă pe 17 Septembrie, dar echipa de producţie şi restul angajaţilor au fost trimişi acasă din cauza unor probleme complexe care au apărut.
Motor City a ajuns într-un impas atunci când finanţatorii filmului şi-au dat seama că realizarea filmului pentru data de lansare stabilită pe 31 Martie, ar fi imposibil de îndeplinit.
Această dată de lansare a fost strâns legată de oferta de distribuţie internaţională făcută pentru film, dar acum că producătorii şi finanţatorii, admit că strategia de distribuţie şi marketing pentru Motor City, trebuie refăcuta, toate contractele de distribuţie trebuie anulate.

Ca atare, filmul nu şi-a putut asigura o legătură pentru a merge mai departe, astfel încât producţia a fost oprită.
Warner Bros a emis data de lansare pentru Motor City prin intermediul companiei lui Joel Silver, Dark Castle, dar deocamdată nu se ştie dacă studioul va fi în continuare implicat în producţia filmului.
Din câte se pare cei de la Warner Bros erau la bordul producţiei doar pentru distribuţie, astfel încât finanţarea filmului ar trebui să fie încă intactă.
Iată cum a explicat decizia de a amâna producţia, un purtător de cuvânt:
-„Confruntându-se cu realităţile unui timp foarte scurt pentru postproducţie şi cu un program scurt pentru departamentul de efecte vizuale speciale, producătorii au decis să amâne începerea producţie pentru filmul Motor City regizat de Albert Hughes. Suntem dedicaţi în totalitate publicului şi vrem să oferim doar producţii de top, cum ar fi 2 Guns cu Denzel Washington şi Mark Wahlberg, care este în prezent în producţie sau Lone Survivor al regizorului Peter Berg, ce se află în pre-productie. Împrejurările nefericite din jurul acestui proiect, au făcut imposibilă realizarea unui film de top pentru a onora data de lansare stabilită pentru 31 Martie 2013, fără a compromite calitatea filmului.”
E clar că producătorii filmului, nu vor să renunţe încă la proiect, dar nu există nici o garanţie că întreaga distribuţie va fi disponibilă ori de câte ori aceştia decid să reia producţia.

Reclama la ceasurile Roger Dubuis cu Gerard Butler

Gerard Butler filmează momentan pentru filmul de acţiune despre Casa Albă intitulat Olimpus Has Fallen.
Producţia Motor City a trecut deja printr-o serie de obstacole financiare şi de logistică, astfel că s-ar putea să-i supravieţuiască şi acestui ultim incident neplăcut, mai ales că Gerard Butler este unul din cei mai carismatici actori ai generaţiei sale, ce are veleităţi pentru filmele de acţiune şi o slăbiciune declarată pentru subiectele legate de răzbunare, ca cel din Motor City.
Simona

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.