Natalie Portman Ar Putea Juca În Noul Film Despre Viaţa Lui Jackie Kennedy

Natalie Portman este curtată de cei de la Fox pentru rolul principal din proiectul abandonat despre viaţa lui Jackie Kennedy.

Drama despre viaţa lui Jackie Kennedy a gestat destul de multă vreme, înainte de a fi pusă pe tuşă din cauza unui simplu divorţ.
Proiectul intitulat simplu Jackie, a fost stabilit anterior să fie regizat de Darren Aronofsky, având-o pe soţia sa de atunci, Rachel Weisz în prim plan, gata să preia rolul primei doamne Kennedy.
Ambi au abandonat proiectul, imediat după divorţul lor.
Ştirile de ultimă oră, spun că oficialii de la Fox Searchlight, au început de ieri, o formă de negociere cu reprezentanţii actriţei Natalie Portman, pentru acest rol.

Povestea filmului, scrisă de Noe Oppenheim, are loc într-o perioadă foarte intens mediatizată din apropierea asasinării preşedintelui John F. Kennedy, astfel încât rolul soţiei lui, este unul destul de dorit de orice actriţă.
Natalie Portman a declarat de curând că este dornică să îşi asume acest rol, mai ales că a citit deja scenariul filmului şi a rămas foarte impresionată de acesta, dar a spus că participarea ei la această producţie, depinde foarte mult de cine va regiza filmul.
Darren Aronofsky a regizat deja o producţie majoră, pentru care Portman a câştigat un Oscar pentru cea mai bună actriţă în filmul Black Swan, astfel că e foarte posibil ca regizorul să revină la acest proiect, ce ar putea avea şanse de reuşită din toate punctele de vedere.

Proiectul care a atras interesul lui Steven Spielberg acum câţiva ani, este mai mult decât sigur că va atrage angajarea unui regizor talentat, iar cu Natalie Portman la bordul distribuţiei acest lucru nu va dura foarte mult.
Este destul de ciudat, cum cei de la Fox vor să angajeze o actriţă cu un profil foarte popular şi un Oscar la activ, pentru a atrage un regizor pe măsură.

Dar, asemenea mişcări de strategie s-au mai văzut, iar în cazul de faţă eu sunt sigură că oficialii de la studio, fac această mişcare în special pentru a-l atrage din nou pe Aronofsky la regia proiectului.
În schimb, Natalie Portman este destul de ocupată, pregătind un rol principal alături de Michael Fassbender în promiţătorul film western Jane Got a Gun, regizat de Lynne Ramsay (We Need to Talk About Kevin).

În fond şi la urmă, de ce nu?!
Personal cred că Natalie Portman este o actriţă foarte talentată, încă de pe vremea adolescenţei, cu un simţ al modei dezvoltat, ea fiind întotdeauna elegantă, înnebunită după haine clasice, exact cum era şi cea pe care urmează să o interpreteze, Jackie Kennedy.
Simona

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.