ROBOCOP 2013: PRIMA Imagine Cu Noua Armură Dezvăluită În Prima Zi De Filmare

Primele imagini cu noua armură a lui Robocop, creează controverse greu de stăpânit pe internet, iar reacţiile fanilor sunt mixte.

Începutul filmărilor pentru viitorul remake al regizorului Jose Padilha, RoboCop nu prea au fost de bun augur.
În primul rând a fost bucata de artă conceptuală ce a apărut destul de timpuriu pe internet (a se vedea mai sus), ce ne-a arătat o versiune actualizată a lui RoboCop, dar care a fost vehement criticată, o scăpare a scenariului pe internet ce a avut parte mai târziu de o revizuire severă şi în cele din urmă, lupta regizorului Jose Padilha de a lucra cu studioul MGM.
Fanii au acum îndoieli cu privire la această repornirea a francizei şi aş putea spune că pe bună dreptate.
Cu toate acestea, unele alegeri din distribuţia filmului, cum ar fi Joel Kinnaman în rolul lui Alex MurphyRobocop şi Michael Keaton în rolul personajului negativ al filmului, sugerează totuşi că anumite elemente ale producţiei, progresează bine.

Dar, ca şi în cazul oricărui alt remake modern, fanii au tendinţa de a critica primele imagini văzute ale unor personaje celebre, reinventate.
Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu primele imagini ale costumului din franciza Batman a regizorului Nolan.
De data aceasta, daţi-mi voie să îmi păstrez părerea despre noul costum Robocop, până când vom vedea primele imagini reale în primul trailer ce se pare că va fi lansat cât de curând.
Aşa cum am mai precizat şi anterior, o imagine conceptuală pentru noua armură Robocop, a fost prezentată anterior, dar ea a fost pe departe de a fi cea oficială.
Astăzi, o pereche de imaginii de la filmările Robocop au apărut online, imaginii care ne arată că arta conceptuală, nu a fost prea departe de ceea ce ar putea fi noua imagine finală a lui RoboCop 2013.
Dacă e totuşi să am o primă reacţie, aş spune că e greu să recunoaştem cât de puţine detalii are acest costum în comparaţie cu cel original creat de Paul Verhoeven.

Da, probabil spiritul Robocop este pe acolo pe undeva, dar unde este aspectul unic al căştii de metal?
Când actorul Joel Kinnaman a vorbit pentru prima dată despre proiectarea costumului, a declarat că publicul îi va putea vedea faţa şi ochii, dar cu toate acestea, e destul de greu să vezi această versiune a armurii lui RoboCop ca fiind unică.
În timp ce potenţial este mai realistă, în ceea ce priveşte filmul în cauză, are prea multe asemănări cu Batman sau chiar Iron Man pentru a fi ignorate.
Desigur, aceste filme au avut încasări extraordinare la boxoffice, aşa că nu e prea surprinzător să vedem că cei de la MGM împrumuta puţin din conceptul filmelor mai sus amintite.
Totuşi, reacţia fanilor la primele imagini de pe platourile de filmare, sunt destul de amestecate, uni laudă evoluţia naturală a costumului original din 1987, în timp ce alţii recunosc tendinţa de a copia de la francize ca Mass Effect sau chiar a unor personaje ca Snake Eyes din G.I. Joe.
În mod surprinzător, nu toată lumea e preocupată de aspectul armurii, ci de alte detalii cu privire la utilitatea ei.

Atunci când studiourile realizează repornirea unei francize, oficiali sunt obligaţi să facă nişte schimbări, din cauza drepturilor de autor a designului original.
Noul RoboCop intră în aceeaşi categorie, iar faptul că fanii nu sunt în totalitate împotriva noii armuri, este un semn destul de bun.
Este important să reţineţi că aceste poze nu sunt în nici un fel un indicator clar că armura pe care o vedem ar putea să apară în film.
Dar din moment ce aceste imagini sunt o scăpare majoră, nu m-ar surprinde dacă MGM va lansa o fotografie oficială cu RoboCop în curând.

Remake-ul Robocop este regizat de Jose Padilha (The Elite Squad) avandul pe Joel Kinnaman în rolul principal, alături de Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Jay Baruchel, Abbie Cornish, Michael K. Williams şi Jackie Earle Haley.
Il vom putea admira pe Robocop în cinematografe începând cu data de 9 August 2013.
Care e părerea ta despre armura lui Robocop?
Silviu

10 comentarii

 1. mai da-o si naibi de treaba, sper ca isi vor schimba parerea sau ca asta este doau unul din costume. arata ca un soldat american cu o armura moderna, ceva de camuflaj, sau chiar ca unul din gi joe.

 2. Looks badass to me, sincer, mie imi place, totusi parca mai bine arata prima imagine concept!
  In schimb nu prea imi place casca.

 3. Exact ce gandeam eu! + ca ar putea sa schimbe designul imediat ce vor vedea reactile negative, ce crede-ma sunt cu miile pe internet incepand de azi dimineata 🙂

 4. Hummmm, deocamdata nu arata stralucit, dar are ceva destul de atragator.
  Sunt sigur ca vor mai adauga elemente, mai ales dupa reactiile negative de pe internet.
  Pana la urma cred ca conteaza si conjunctura din scenariu pentru a judeca armura asta, poate nu e chiar atat de evoluata robotica in poveste, sau poate e doar o prima versiune ce urmeaza sa fie upgradata 🙂

 5. woooow, ar fi prea multe de spus sa ma rezum doar la doua trei cuvinte, dar mai bine ma abtin, pana apare vreo poza oficiala sau un trailer. poate pana atunci se mai razgandesc astia.
  Asemanarile cu alte armuri sunt prea evidente aici 🙁 si nu mai are nimic din vechiul robocop, pacat.

 6. Obviously … dar ce nu se copiaza, lately?
  Industria funcioneaza pe copy-recicle-reboot-remake in ultima vreme!
  So no wonder here!
  Still, nu arata rau! dar totusi nu inteleg de ce negru.

 7. Oh my god 🙂 is that batman? (joking) 😛
  Nu arata rau, dar … cam are tendinta de a semana "putin" cu alte costume 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.