Charlie Sheen Şi Lindsay Lohan Împart Acelaşi Pat În Prima Imagine Oficială Din SCARY MOVIE 5

Charlie Sheen şi Lindsay Lohan formează un cuplu fericit în lumea fictivă a următorului film Scary Movie regizat de Malcolm D.Lee.

Dacă încă nu ştiai, Scary Movie 5, a început filmările încă de la începutul lunii septembrie, undeva în Atlanta, Georgia şi într-un efort de a face filmul un succes cât mai mare posibil, s-a apelat la diferite trucuri în distribuţia filmului, cum ar fi scene scurte cu apariţii ale unor celebrităţi.
Încă de la început am să vă spun că personajul lui Charlie Sheen nu a murit în Scray Movie 4, amortizând căderea cu penisul gigant pe care îl avea în acel moment, iar Anna Faris a declarat în interviuri, că nu e implicată în producţia următorului film, deşi ea ar putea apărea într-un rol minor sau un „cameo”, având în vedere că filmul este încă în producţie iar actriţa este încă ataşată la seria Scary Movie.
Vorbind de celebrităţi ce îşi vor face apariţia în Scray Movie 5, astăzi vedem prima imagine oficială, lansată de cei de la Dimension Films, ce pare că ar fi o scenă de sex între Charlie Sheen şi… Lindsay Lohan.

Dimension Films descrie scena de deschidere a acestora, ca fiind una destul de scandaloasă, dar sexy şi hilară în acelaşi timp.
Malcolm D. Lee preia conducerea regiei pentru acest al cincilea film al francizei, ce o are pe Ashley Tisdale în rolul principal.
Văzând această primă imagine din film, nu pot să nu mă gândesc la ce reacţie în lanţ ar provoca ideea unui cuplu real între Charlie Sheen şi Lindsay Lohan.

Imaginea, mă face să cred că dacă acest film va fi un succes, zvonurile fiind că Scary Movie 5 va fi un re-boot, acest lucru va conduce inevitabil la un Scary Movie 6.
Al cincilea film al francizei Scary Movie, va avea parte de acelaşi stil comic, fiind o parodie de groază, ce este în prezent filmată în Castleberry Hill şi care va face abuz în mod special de filmul Black Swan.

Îngâmfat, distant, imperios, regizorul Pierre (J.P. Manoux) de la compania franceză de dans erotic, este gata să aducă pe scenă o nouă producţie fantastică.
Jody (Ashley Tisdale), o mamă a doi copii şi prietena ei afro-americană, Kendra (Erica Ash) sunt gata să lupte pentru rolul principal din această nouă producţie.
Mama lui Jody, o fostă dansatoare extrem de obsedată de control, vrea să se asigure că fiica ei va avea cariera strălucită pe care ea şi-a dorit-o din totdeuna.
Dar oare va primi ea rolul principal în această râvnita producţie de dans? Oare acesta să fie sfârşitul fericit al seriei, în care fantomele trecutului i-au lăsat pe toţi în pace?

Scary Movie 5 se presupune că va ajunge în cinematografe începând cu data de 19 Aprilie 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.