Fox Preia Noul Serial Creat De J.J. Abrams, O Dramă Poliţistă Cu Androizi Ai Viitorului

Maestrul J.J. Abrams, îşi îndreaptă privirea spre viitorul omenirii, cu un nou concept de serial science fiction, ce îl are la bord şi pe regizorul serialului Fringe.

Abrams, va face din nou echipă cu regizorul ultimului sezon Fringe, JH Wyman, pentru un serial futurist ce este o dramă poliţistă robotizată.
FOX a comandat deja episodul pilot al serialului încă ne intitulat, ce va avea de a face cu un posibil viitor, în care fiecare ofiţer de poliţie din L.A., are ca partener de acţiune un android incredibil de avansat ce seamănă foarte mult cu omologul său uman, dar care sunt extrem de diferiţi faţă de omeni obişnuiţi având abilităţi mult mai extinse.
Serialul este descris ca fiind unul plin de acţiune, un spectacol poliţist integral, fapt ce sugerează că ofiţerii androizi, pot avea ceva mai mult decât nişte abilităţi de a rezolva unele crime şi infracţiuni, şi vor oferi scene de acţiune ce implică probabil şi confruntări cu infractori versaţi.

În timp ce detaliile de dincolo de premisa de bază a serialului, ar fi suficiente, subiectul este apt pentru o multitudine de dileme populare, cum ar fi această robotizare ce are rădăcini adânci în literatura sci-fi, cu probleme existenţiale ce dezbat drepturile androizilor în societate.
Fani unor poveşti sci-fi faimoase cu androizi, îşi amintesc desigur de Cele Trei Legi ale Robotici concepute de Asimov, legi ce ar putea fi introduse şi în acest viitor serial, pentru a trece peste hopul conceperii unor noi legi existenţiale pentru androizi.
Deocamdată, toate acestea sunt doar speculaţii amuzante, dar cu J.J Abrams şi Wyman la bord, totul este posibil.

Fără îndoială că au existat o mulţime de interpretări populare cu androizi de-a lungul anilor, astfel încât acest serial, va trebui să se confrunte cu unele din cele mai memorabile filme şi seriale cu androizi, începând cu I Robot, Star Trek, Battlestar Galactica, A.I. – Artificial Intelligence, Terminator, Bicentennial Man, toţi androizii din franciza Alien, chiar şi David din Prometheus, terminând cu cei din filme clasice ca Blade Runner.
Un asemenea serial, cade sub incidenţa ideilor de nişă din industria de televiziune, iar FOX este probabil a doua reţea de televiziune ce are curajul să producă un asemenea serial, cu speranţa că va fi de bun augur.
După ce a lucrat la primul sezon al serialului Fringe, Wyman a fost recent promovat la statutul de unic regizor pentru sezonul final de 13 episoade, ce va începe la sfârşitul acestei luni, iar odată ce acesta se va termina, va fi din nou foarte ocupat alături de Abrams.

În schimb J.J Abrams pare a fi mai prolific ca niciodată, având în curs de dezvoltare mai multe seriale de televiziune, în ciuda faptului că este implicat şi în proiecte mari de film, cum ar fi şi Star Trek 2.
Între timp, casa de producţie a lui Abrams, Bad Robot, aşteaptă premiera celui mai nou serial, Revolution, pentru NBC pe 17 Septembrie.
Silviu

2 comentarii

  1. Tipic Abrams, se implica in cate mai multe proiecte, da de iese un succes.
    Dar dupa esecul cu Alcatraz nu prea mai sunt asa de incantat, mai ales ca serialul ala era bine gandit!
    Sunt curios totusi, desi ideea asta e arhicunoscuta si arhidezbatuta peste tot!

  2. woha suna excelent 🙂 daca ar avea si un buget pe masura ar iesi ceva interesant:)
    la cat mai multe seriale sci-fi 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.